Çetin kaya Aziziyenin hedeflerinin rotasını çizdi

featured

Çetin kaya Aziziyenin hedeflerinin rotasını çizdi

Karasu Aziziyesporda Başkanlık nöbetini, Reşit Yetimden devralan yeni Başkan Çetin Kaya ,Lavinia otelde verilen kahvaltılı Basın toplantısında, sarı Lacivertli ekibin yeni sezon hedeflerini medyayla paylaştı. Yeni Başkan ,esk başkanın yorgunluğunu ,rahatsızlığını gerekçe göstererek Bayrağı kendine bıraktığına vurgu yaparken, çoğu gecen yılda yönetimde yer alan isimlerin eşleriyle beraber katıldıkları kahvaltıdan, önümüzde kalan notları başlıklar halinde sizlerle paylaşıyoruz.

SOSYAL FAALİYETLER DEVREYE GİRECEK

Başkan Çetin Kaya  Karasu Aziziyespor gerek panteri gerekse başka nedenlerden ötürü geride bırakılan eski alışkanlıkları yeniden devreye sokacaklarını bunun içinde ilk olarak 27 Temmuzda Aziziyesiler gecesini devreye sokacaklarını belirtti. Başkan kaya  bu organizasyon yeni değil ,eski ama son yıllarda pantemi nedeniyle bir süreliğine geri planda kalan Aziziyeliler gecesinin en iyi şekilde yaşanması adına gerekli Hazırlıklara başladığına vurgu yaptı.

TRANSFERDE ACELE YOK

Başkan Çetin Kaya  transferde bu gün e kadar iki dış ,dörtte iç transfer yaptıklarını ,takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarının devan ettiğini belirtti Başkan Kaya dış transfer konusunda ,şehre uzaklık nedeniyle bazı zorluklar yaşadığını da dikkat çekerken ,dış transferde bütçelerine göre hareket edeceklerini, bütçelerini aşan transferlerden dengeleri bozmamak adına kaçınacaklarını söyledi. Başkan kaya  bu sezon hem takım olarak ,hem düşünce olarak fark edilecek bir Karasu Aziziye kuracaklarını  belirtti.

ALT YAPI ÖMER BIYIKA EMANET

Karasu Aziziyesporda alt yapıya bakışını Başkan Kaya ve alt yapı sorumlusu  Besim Ömer Cengiz bu konuda şunları söylediler. Alt yapının gecen yıl sezon başı A takımı çalıştıran Ömer Bıyıkı getirdiklerini, 50 yakın alt yapı oyuncu grupluyla  yaş gruplarında liglere katılacaklarını ,atılan bu alt yapı futbol adımları ile geleceğin Karasu Aziziyesporun temellerini attıklarını belirttiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!