Çelikel , Türkiye 3. Olan Güreşçileri konuk etti

featured

Çelikel , Türkiye 3. Olan  Güreşçileri konuk etti

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Kayseri’de yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye 3. Olan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcu ve yöneticilerini ağırladı.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Teknik Sorumlu Sefer Sarı ve Antrenörlerden Rıza Yetim, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Güreşçilerin başarısı ile gurur duyduklarını belirtti.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü, Kayseri’de yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonasında 81 ilden 500 sporcunun katıldığı müsabakalarda takım halinde Türkiye 3. Olurken, 47 kg.’da Mükremin Aktaş 1., 58 kg.’da Serhat Kırık 1., 85 kg.’da Hamza Dişli 2., 42 kg.’da Görkem Erdoğan 3.,   76 kg.’da Sadık Sarı 3. Olarak büyük bir başarıya imza attı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!