RAKİBİMİZ HAVA YOLLARI 1-0

featured

RAKİBİMİZ HAVA YOLLARI 1-0

Spor Toto 3. Ligde üst üste 7 galibiyet alarak büyük bir çıkış yakalayan temsilcimiz Sakaryaspor, 29’ncu hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Saat 15.00’da oynanan müsabakadan 52’nci dakikada Fikret Topaloğlu’nun attığı golle 1-0 galip ayrılan Sakaryaspor, 8’de 8 yaparak yoluna dolu dizgin devam etti. Ligin zirvesinde yer alan Afjet Afyonspor’un Bingöl deplasmanında 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakması sonrası zirve ile aramızdaki puan farkı 5’e inmiş oldu.

İLK YARIDA POZİSYON OLMADI

Sakaryaspor Diyarbakır’a üç puan için gelmişti. Hatta buna yürekten inanan 100 Kadar taraftar uçaklara atlayıp Sakaryaspor’un bir galibiyet dah almasını izlemek için yommara düştü ve nitekim de öyle oldu. Sakaryaspor oyuna temkinli başladı Diyarsekirspor ise iki poziyon buldu bunlardan biri 33. Dakikada bir kontratakta Tunç Murat kaleci ile karşı karşıya kaldı ama Bora bunu önledi. 41. Dakikada Sakaryaspor Canberk’le atağa kalktı Fatih’i gördü onun kestiği topu savunma kornere attı ve ilk yarı golsüz kapandı

BORA SAHNEDE

Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz Diyarbekirspor Sakaryaspor kalesine yüklenmeye başladı ama kaleci Bora geçit vermiyordu. Bir ara Sakaryaspor kantra atağa kalktı sol kanatta kendini unutturan Fatin cza alanına çok güzel bir orta yaptı kalecinin arkasında saklanan Fikret nefis bir kaa vuruşu ile topu rakip ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Golden sonra bir atak daha oldu bunda da kale önünde meydana gelen karambolde top Diyarbekirbpor’lu Fatih çizgiden çevirmeyi başardı. Geride kalan dakikalar ise nerede ise Diyarbekirspor forveti ile kaleci Bora arasında geçmeye başladı. Sakaryaspor galibiyeti konuma adına kendi alanına çekildi. Maçın hakemi Çağatay Şahan oynanmamış 5 Dakika gösterdi. Bu kısımda da gol olmadı ve Sakaryaspor sahadan 1-0 Galip ayrılarak berabere kalan Afjet Afyonspor’un 5 Puan ardından 8’de sekiz yaparak yoluna devam etti

(DIYARBAKIR DAN HABER VE FOTOLAR : Sırrı ŞANLI)

MAÇIN KÜNYESİ

STAD : Seyrantepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Cumhur Altay, Sezgin Çınar

DİYARBEKİRSPOR: Onur**Abdurrahman** Tunç Murat** (Dk.72 Umut Aslan), Mehmet ***Yakup

** Enver Abdullah **Fahrettin*** Enis **(Dk.62 Serhat Baştan), Feyzullah ** (Dk.60 Ergün Cengiz), Eşref** Hüseyin ***

TEKNİK DİREKTÖR :Ahmet Duman

SAKARYASPOR: Bora ****Canberk ***Zafer *** Burak *** Fikret **** Serdar Ümit *** Hüseyin Altuğ (Dk.90 Aytaç Ak), Fatih ***(Dk.74 Ferhat Yazgan), Erçağ *** Talha *** Coşkun *** (Dk.90 Mümin Aysever)

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

SARI KARTLAR: Hüseyin Bak (Diyarbekirspor), Fikret Topaloğlu (Sakaryaspor)

GOL: Dk.52 Fikret Topaloğlu (Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!