Cadde yol kesti 2-2

featured

Cadde yol kesti 2-2

C grubunda haftanın ilginç sonuçlarından biri Erenlerde oynanan Sakarya Caddesi ve  Geyvespor  arasında oynanan karşılaşmadan çıktı. Geyvespor daha 1 dakika dolmadan Sakarya caddesi savunmasının büyük hatasından Burak’la golü buldu.0-1. Golden sonra Geyvespor farkı açacak gollük pozisyonları buldu ama Sakarya caddesi kalecisi ve savunması Geyve’ye bir ikinci gol şansı vermedi.

İKİNCİ YARI ÇOK ŞEYLER OLDU

Geyvespor  58 dakikada Fatihle  farkı 0-2 ye taşıyıp üç puan için arayı açtı. Ancak skor 2-0 taşındıktan sonra öyle şeyler oldu, Geyvespor şaşkınlık yaşadı. Tam bir dakika içinde 60 ve 61 dakikalarda genç Sakarya caddesi  önce Sefayla farkı bire indirdi daha sonrada Eymen maça eşitlik getiren golü attı.2-2  Bundan sonra üç puan için saldıran geyvespor  önünde Sakarya caddesi  farka koşacak kadar pozisyon buldu ama hücum elamanları beceriksiz olunca ;Geyve kalecisi de kalesinde önemli kurtarışlar yapınca  karşılaşma  2-2 sonuçlandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!