BU TAKIM ÇOK ŞEYİ HAK EDİYOR!

featured

BU TAKIM ÇOK ŞEYİ HAK EDİYOR!

Kadınlar 3.Lig Futbol Ligi temsilcilerimizden Sakarya Bayan Futbol Kulübü, lige 3’te 3 yaparak başlayınca güçlü ve kaliteli kadrosuyla bu yıl şampiyonluğu hedefledi.

HEP BİRLİKTE BİRİ ÜST LİGE ÇIKIYORUZ “

Bu sene son derece tecrübeli ve kaliteli bir takım kurduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Baştar, “Bizim öncelikli hedefimiz, genç kızlarımıza sporu yaptırmak ve sevdirmek. Bizim yapabileceğimiz tek şey, futbol konusunda olabiliyor. Yıllardır bu işin ceremesini çekiyorum. Buna rağmen yılmadım. Bir gün gelecek biz de şampiyon olacak ve üst liglere çıkacağız dedim. İşte o gün bugündür. Bu yıl bu inanç ve hedef doğrultusunda güçlü bir kadro kurduk. Kötü mü olur Sakaryaspor futbol takımı ve Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı ile biz de şampiyon olsak, biz de bir üst lige çıksak. İnanın kızlarımla birlikte bunu hepimiz bu yıl istiyoruz. İnşallah da başaracağız. Yeter ki yalnız kalmayalım” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!