SAKARYA’YA KAMARA YETTİ 0-2

featured

Lige kötü başlangıç yapan ve puana hasret kalan Yeşil-Siyahlıları yıkan goller Kamara’dan geldi..
SAKARYA’YA KAMARA YETTİ 0-2

Geçen hafta Pendik Çamlıkspor’dan beklenmedik fark yiyen Sakarya Kadın FK ligin ikinci haftasında evinde ağırladığı İlkadım Belediye Yabancılar Pazarspor’a iki farklı yenilerek taraftarlarını yine üzdü.

GOLLERİN ADI KAMARA
TFF Kadınlar 1.Liginde ilimizi temsil eden Sakarya Kadınlar Futbol Kulübü Cumartesi günü Erenler stadında konuk ettiği İlkadım Belediye Yabancılar Pazarspor’a da yenilince ilk iki haftadan puansız ayrılan takımlardan oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip olunca ilk golü de bulan oldu ve 22.dakikada Kamara’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol yoktu ve 45 dakika 0-1 olarak kapandı.
GAYE PENALTI KAÇIRDI
İkinci yarıda da üstün olan ve sürekli pozisyonlar bulan ancak gol atamayan İsmail Yazgan-Özcan Sönmez’in talebeleri 71.dakikada da perdeyi açan Kamara’nın golüne engel olamayınca fark iki oldu. Bu golden sonra rakip kaleye yüklenen Sakarya Kadın FK 78 de penaltı kazandı ancak bu fırsatı Gaye değerlendiremeyince maçın sonucu konuk ekip İlkadım Belediye Yabancılar Pazarspor adına 0-2 yazdı.

Saha: Erenler

HAKEMLER: Sedat Yımaz,Gül mazreku,  Behlül Bilgin

SAKARYA KADIN FUTBOL KULÜBÜ  :Damlanur, Buse)Burcu, Merve, Edanur, Melis, , Sevval, Hande(Nazlı), Canan, Selma, İlayda, Gaye,

ANTRENÖR:İsmail  Yazgan

İLKADIM BLD YABANCILAR PAZAR:Eslem,  Gülçin,(SEVim)  Dilara, Saıo, Yağmur, Elif, Güleser, Ceren,(Nursima) Kamara, Havanur(Öykü)

ANTRENÖR:Metin Günay

KIRMIZIKART: Dk 69 Damlunur (Sakarya Kadın Futbol Kulübü)

GOLLER:  Dk 22-Pen 71 Kamara ( İlkadım Bld Yabancılar pazarı)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!