BU ÇAGRIM EKREM BAŞKANA

featured

BU ÇAGRIM EKREM BAŞKANA

İyi niyetinden ve Sakaryaspor sevgisinden hiç bir zaman şüphe etmedim Yüce, Sakaryapor konusunda tereddütsüz elinden geleni yapıyor, şahidiz.. Ancak , doğru yaptıkları ile yapmadıkları konusunda tereddütlerim var. Bilgi, beceri ve bu kulübün kurumsallaşma adımlarını göremiyoruz. Günü kurtarma adına yapılanları tarih yazmıyor.

Tarih başarıları, verilen mücedeleri yazıyor. Hatta bir çok taraftar bir kaç başkan dışında “onlarda tarih yazanlar’ çogunun ismini bile bilmiyor. Bu konuda ben adımı Ekrem başkandan bekliyorum. Sportif başarıın garantisi olmadıgı aşikar… Gelin biz kulübün kurumsal bir yapıya bürünmesi ,hatta bir vakıf ile kendi ayakları üstünde duracak bir yapıya bürünmesini sağlayalım. Taraftar ,gönül verenler bağış yapanlar vakfa güveneceklerdi. Vakıf mülki amirlerin elinde dahada güçlenecektir.

Diğer bir konu ise spor basının yok sayılması konusudur. Sakaryaspor konusunda yıllarını bu takıma adamış insanlar varken ,Sakaraspor üzeriden, prim yapmaya çalışan kişilere fırsat verilip konuşturulmamalı , söz sahibi bu takıma yıllarını vermis insanlara söz verilmeli ,hatta danışılmadır. Birlik ve beraberlik saglanacaksa işi ehline ,sözü bilene sormak gerekir. Yoksa Hıç alakasız kişiler sabah akşam yorum yaparak bu takıma menejerde atarlar ,hoca da,…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!