Bölgesel Amatör Lig’de fikstür belli oldu

featured

Bölgesel Amatör Lig’de fikstür belli oldu

30 Ekim’de başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig’de grup kuralarının ardından  fikstür çekimi de tamamlandı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılan kura çekiminin ardından temsilcilerimizin maç programı belli oldu.

BAL’A FİSKTÜR ÇEKİLDİ

30 Ekim’de başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig’de grup kuralarının ardından  fikstür çekimi de tamamlandı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılan kura çekiminin ardından temsilcilerimizin maç programı belli oldu.

Temsilcilerimiz Sapanca Gençlikspor, Serdivanspor, Kalaycıspor, Pamukova1968 ve Erenlerspor , 5 İstanbul takımı ile birlikte 6.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçların ardından grup liderleri her bölgede grup birincisi olan 3’er takımın tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre oynayacakları Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!