Birlik Bala kondu 2-0

featured

Hakemler Yunus Aytekin Atabek ***

Kazımpaşa Birlik Semih **** Hasan *** Onur *** Kamil **** Recep *** Salih *** Fatih *** Cevat ***  Emir *** ( Oğuz ***) Gazanfer ***  Soner *** Yalçın *** ( Sinan yayla ***)

Antrenör Bülent Yıldırım

Hendek dereköy  Samet ** Ali ** Ömer ** Ozan ** M.Ogün ** Berat ** Ali ** Hamdi ** Burak ** Umit Tale ** Hüseyin ** ( Onur ** )

Antrenör  Yalcın Yayla

Goller Dk 75 Kamil Dk 88 sezer ( Kazımpaşa Birlik)

Erenlerde  Bala çıkma yarışında gözleri birinci sırada takılı olan Kazımpaşa Birlik ile Hendek dereköy arasındaki mücadele hınca hınç dolu tribünler önünde oynandı. Karşıılaşma süresince oyunda üstün gözüken Hendek dereköy gol noktalarında başarılı olamayınca Kazımpaşa Birlik iki kontratak yolculuğunda bulduğu iki golle mutlu sona ulaştı. Kazımpaşa Birlik ilk yarısı 0-0 biten mücadelede ikinci yarıda  kaleci Semihin önemli kurtarışlara imza attığı maçta ilk golünü 75 de Kamille buldu. 1-0  hendek dereköyün beraberliği bulma cabaları sürerken, yine bir Kazımpaşa  Birlik kontratağında bu sefer sahanın ,hücumda etkili isimlerinden Sezer 88 de sahneye çıktı ve kendi götürdüğü topu kaleci Sametin yanından ağlara gönderdi ve  Kazımpaşa Birlik  Bala çıkan  takımın ismi oldu. Karşılaşma sonunda  Erenlerde Bala çıkma çoşkusu  yaşandı ve bitti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!