BİR HİKAYE OLMALI

featured

BİR HİKAYE OLMALI

Son zamanların en yeni belgeselini ağzımızın tadının bozulduğu şu günlerde şeker tadında izledim…Keçi Yılmaz’ın sözlerinin kısa da olsa anlamlı bir belgesel olması çok güzel olmuş… Keçi yılmaz, tribünlerin yaşayan en eskilerinden birisi, çok zamanlarımız geçti onunla. .

Ben Sakaryaspor’u çıkarsız seven çok kişi gördüm ama onun bir hikayesi var. En güzel yıllarını tribünlere verdi o. Belki de Sakaryaspor için en sevdiklerini bıraktı, çok fırsatları tepti. Hiçbir zaman pişmanlıkları olmadı. Dedim ya çıkarsız seven onun gibi çok az insan bulursunuz. Ekol oldu.. Gelecek nesillerin tribünde konuşacağı bir keçi yılmaz olmam kolay değil tatbiki. Sabahlara kadar rahmetli usta yazıcımız eliyle pankart yazan tabelacı arif abiye pankart yazdırmak için sıraya girerdik. Yılmaz Şen’in o sözleri çok önemliydi. Her sezonun bir hikayesi vardı.   Sadece şampiyonluklar anlatılmış olsaydı.

Bugün biz, Altın kafa Muammeri, Sarı İhsan’ı , Recep Kaçkar’ı  ve daha nice efsaaleri nasıl tanıyacaktık.. Hepsinin bir hikayesi var. Şimdi tek dileğim bir Sakaryaspor müzesi , içinde sevinçlerin hüzünlerin olduğu, gençliğe o günleri anlatabileceğimiz bir müze..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!