Basketboldu U 16 play-of de Şampiyonluk Sakarya’da kaldı

featured

Basketboldu U 16 play-of de Şampiyonluk Sakarya’da  kaldı

Büyüksün Büyükşehir  94-55

Basketbolde Halis Yılmaz U 16 lar playofda  Çarşamba akşamı yapılan karşılaşmalar sonunda  şampiyon belli oldu. BŞB ( A) Playofda tüm rakiplerini yenerek bu yaş grubunda ilimizi temsil etme hakkını elde etti. Atatürk Spor salonunda akşamın ilk mücadelesinde  BŞB ( B) ile Gelişim karşı karşıya geldiler. BŞB (B)rakibini 88-50 yenerek sıralamada üçüncü oldu. NAZIM AKTÜRK

KUPA SAKARYADA KALDI

BŞB ( A) Playofun son akşamında grupta ikinci olan Akcakocaspora rövanşında vermedi. İlk maçta rakibini 34 sayı farkla yenen BŞB ( A) Salih Acar ve Talip Kocaöz hakem ikilisinin yönettiği rövanş maçındada rakibini bu seferde34 sayı farkla 94-55 yenerek şampiyonluk kupasına ulaştı.

ÖDÜL AKŞAMININ RESİMLERİ

U 16 lar playofda şampiyon BŞB ( A ) olduktan sonra derece yapan takımlara musaba sonrası madalyaları ve kupaları verildi.  Şampiyon BŞB ( A ) takımına Başkan Cevat Ekşi ,Ferizli Kaymakamı Besim Balla beraber   madalyalıyalar taktılar ve şampiyonluk kupasında  BŞB Başkanı Cevat Ekşi yine beraber verdiler. Organizasyona Düzceden katılarak renk ve heyecan katan Akcakocaspora kupasını ve madalyalarını BŞB Basketbol Koordinatörü Turan Bölükbaşı, Belpaş Gen. Müd. Osman Çelik verdiler. Üçüncü BŞB ( B) takımının Madalyalarını  ve kupasını İl Temsilcisi Mehmet Güzeldal, BŞB Kulüp müdürü Muharrem mert Kabak birlikte verdiler. 4 Gelişime kupasını ve madalyalarını Akcakoca yöneticisi Hakan çetin  ile Söğütlü İlce müdürü Turgay Özten verdiler ve kupa merasimi toplu resimle noktalandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!