Salonda Kupa şöleni

featured

Salonda Kupa şöleni

Basketbolde  U 14 ler Halis Yılmaz Basketbol liginde şampiyon belli oldu. Final maçının öncesinde  3-4 maçında Antspor –Gelişim ( B ) takımını 58-37 yenerek sıralamada üç oldu. Aşamın tribünlere seyreden çektiği final maçında ise  Gelişim ( A) daha öncede 6 sayı farkla yendiği Asaş takımını bir kez daha yendi ve kupaya uzandı. 45-38  Bu karşılaşmanın ilk 20 dakikasın dada Gelişim soyunma odasına  27-11 önde girdi. NAZIM AKTÜRK

GERİLİMLİ BAŞLADI İYİ BİTTİ

Gelişim ( A) Asaş karşılaşması  maçın başlarında gerilimli başladı. Karşılaşmanın hakemi Ali Köseoğlunun verdiği bir karara  itiraz eden Asaş Teknik sorumlusu Çetin arasında yaşanan sözlü diyolokyta önce teknik faul, sonrada itiraz devam edince  teknik sorumlu Çetin Bingöl  tribüne gönderildi. Bu arada  oyun içinde Gelişim takımından Baturalp’ın bir mücadele anında parmağı çatladı. Genç oyucuya önce salonda ilk müdahale yapıldı, daha sonra hastaneye giden oyuncunun parmağına bandaj yapıldı.

SEYİRCİ İLGİ GÖSTERDİ

Şampiyonun kupaya uzanacağı mücadele için Basketbol severler maça ilgi gösterdiler. İki taraf seyircisinin iyi basketbole alkışla karşılık verdi ği mücadele olaysız vede finale yakışır şekilde bitti Her ihtimale karşın ilgililerin salona polis güçü takviyesi yapmasına karşın taşkınlık olmadan kupa sahibine gitti. Final akşamına  Gelişim ( A ) takımından Alperen, kerem ve Hamza ,Asaştan  Ahmet Haktan,Yiğit ve Umut attıkları basketlerle oynadıkları oyunla  Final akşamında göz okşayan oyuncular oldular

.

KUPA TÖRENİNDE HALİS YILMAZIN BABASIDA  YER ALDI

U 14 ler finalinin ardından yapılan Kupa merasiminde çoşku ve hüzün bir arada yer aldı.Takımların salonu çınlatan sevinçleri arasında ,oğlu adına düzenlenen turnuvaya davetli olarak gelen  Baba Yılmaza ,önce İl temsilcisi Plaket verdi, sonrada Halis Yılmazın babası Antspora   kupasını ve madalyalarını Eski İl temsilcisi Alpay alevle beraber verdi. Bu arada 4 Gelişimin kupasınıda Mefkure okulları Müdürü Fatih Özbayraktay verdi. İkinci Asaşın kupasını ve Madalyalarını ise Asaş Başkanı  Volkan Meriç verdi.

ŞAMPİYONA KUPASINI ,BAŞKANI VE MEHMET GÜZELDAL VERDİ

Kupa merasiminde şampiyona kupasını kulüp Başkanı  Volkan Meriç ile  Basketbol İl Temsilçisi  Mehmet Güzeldal birlikte verdiler. Kupa merasimi sonrası ise U 14 lerde derece yapan dört takım  oyuncuları, teknik kadrolar,yöneticiler günün anısına birlikte resim verdiler.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!