Başkent Gözgözler Akademi:0 Hendekspor:1

featured

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Hendekspor, deplasmanda karşılaştığı Başkent Gözgözler Akademi’yi İlkay İşler’in tek golü ile 1-0 mağlup etti.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Hendekspor, ligin 20’inci haftasında deplasmanda Başkent Gözgözler Akademi ile karşı karşıya geldi. Küme düşme hattında yer alan 17 puanlı iki takımın kritik mücadelesinde temsilcimiz sahadan 1-0 gaip ayrılarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Temsilcimiz bu galibiyet ile puanını 20’ye yükseltti. 1.Grupta diğer maçlar pazar günü oynanacak.

Futbol oynamaya müsait olmamasına rağmen başlayan mücadelede her iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken ilk devre Hendekspor’un Yavuz Alemdar ile yarattığı tek tehlikeli pozisyona rağmen 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda daha istekli bir oyun sergileyen mavi siyahlılar 58’de Yavuz Alemdar ile bir kez daha gole yaklaşmasına rağmen kaleci Barış izin vermedi.

Müsabakanın 66’ıncı dakikasında İsmail ortasında İlkay kafa ile topu ağlara göndererek Hendekspor’u zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golden kısa bir süre sonra ev sahibi ekip Hacı Ahmet’in atılması ile 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın son bölülerinde eksik olmasına rağmen 2 net pozisyon bulan Gözgözler Akademi’ye kaleci Bülent geçit vermedi. Hendekspor, zorlu mücadeleden 1-0 galip ayılarak kümede kalma yarışında hem matematiksel hem de psikolojik olarak önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

Başkent Gözgözler Akademi-Hendekspor: 0-1

Stad:Polatlı İlçe

Hakemler: Doğu Yılmaz, Ertan Başdağ, Ahmetcan Akkoyun

Gözgözler Akademi:Barış Başkan, Erkam Kömür, Emirhan Kaşçıoğu, Çağrı Gülcü (Dk 82 Asım Aksugur), Talha Reşat Bulut, Ramazan Eraslan, Tibet Öniz (Dk 63 Selahattin Seyhun), İbrahim Serdar Aydın, Muhammed Şükrü Arslan (Dk 63 Burak Seres), Hacı Ahmet Kerküş Albayrak, Cihat Karakuş

T.Direktör:Osman Kıraç

Hendekspor:Bülent Sağlam, Yavuz Keleşoğlu(Dk 46 Barış Güner), Yusuf Kaan Kara, Yavuz Alemdar, İsmail Ayaz ( Dk 87 Sabri Turgut), Burak Ziyattin Altıntaş, Berkay Ekici, İbrahim Ethem Sevinç, Mert Meriç Köstereli, İskender Can, Ahmet Hakan Şahin (Dk 61 İlkay İşler)

T.Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk 66 İlkay İşler (Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk 75 Hacı Ahmet Kerküş Albayrak(Başkent Gözgözler)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!