BAL’DA ZİRVE SAKARYA’DA KALDI

featured

Bölgesel Amatör Lig’de 8.hata maçları tamamlanırken haftaya lider giren Kalaycıspor kendi sahasında mağlup olunca bir başka Sakarya temsilcimiz Sapanca Gençlikspor zirveyi devraldı.

YENİ LİDER SAPANCA

Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig’de 8’nci hafta karşılaşmasında sahasında Kavacıkspor’u ağırladı. Ev sahibi iyi futbol oynadığı maçta ilk yarıyı 8’de Ömer Faruk, 40’da Caner’in golleriyle 2-0 önde bitirdi. İkinci yarının başında konuk ekip 51’de Ümit ile farkı bire indirdi. Üstünlüğü yeniden ele alan yeşil-beyazlı takım 73’te Hasan kendi kalesine ve 82’de Cenk’in golleriyle maçı 4-1 kazandı. Bu sonuçla puanını 18’e yükselten Sapanca Gençlikspor grubun yeni lideri oldu.

KALAYCI ŞOKU YAŞADI

Ligde haftaya lider olarak başlayan temsilcimiz Arifiye Kalaycıspor sahasında büyük bir şok yaşadı! Konuk ettiği Kuruçeşmespor karşısında 3’te Hakan ve 26’da Mustafa’nın golleriyle 2-0 öne geçen bordo-mavili takım, rakibin üst üste 32’de Yıldıray, 40’da Utku ve 74 ile 901+5’te Aykut’un gollerine engel olamayarak sahadan 4-2 mağlup olarak liderliğini kaybetti.

DERBİDE GÜLEN ERENLER

8’nci Haftada derbi maçta Pamukova 1968 sahasında Erenlerspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip 23’de Emirhan ile öne geçti. Devreyi bu golle 1-0 önde tamamlayan Erenlerspor karşısında ev sahibi 56’da Berkay ile eşitliği yakaladı. Nefesleri kesen son bölüm sonunda Erenlerspor, 90+3’te Emirhan’ın golüyle maçı 2-1 kazanarak hayati bir üç puanın sahibi oldu.

SERDİVAN FARKLI MAĞLIUP

Serdivanspor, İstanbul deplasmanında Beylerbeyi’nin konuğu oldu. Sarı-Siyahlı takım 90 dakika boyunca istediği oyunu sahaya yansıtamayan sarı-silahlı takım, 13’te Erhan’ın penaltısı, 58’de Okan’ın penaltısı ve 75’te Osman, 87’de Eser ve 90+3’te Orkun’un golleriyle maçı 5-0 kaybetti. Serdivanspor’da 27’de Ömer Erdem Şamlı kırmızı kart gördü.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!