Bal ligi altıncı bölge üçüncü grupta Beylerbeyi Pamukova’da zirveyi bırakmadı Bizimkiler Takipte

featured

Bal ligi altıncı bölge üçüncü grupta Beylerbeyi   Pamukova’da zirveyi bırakmadı

Bizimkiler Takipte

Bal liginde artık geriye sayım hesapları devreye girdi. Sakaryalı beş takımın mücadele verdiği altıncı bölge üçüncü grupta ,ikinci yarıda dışarıda kalaycıyı, içerde sapancayı yenen İstanbul temsilcisi Beylerbeyinin liderliği  gecen hafta da  sürdü. Erenler, Pamukova 1968 in ve Serdivanın kaybettiği haftada Sapanca, Kalaycı  gecen haftanın içinden üçer puan çıkartılar. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

GECEN HAFTANIN  İÇİNDE KALANLAR

Bal ligi altıncı bölge üçüncü grupta haftanın sürprizi  İstanbul’dan geldi. Sonuncu Yeşilköy yukarısı için iddialı olan Kavacıka geçit vermedi ve  doksan dakika 0-0 berabere  bitti. Lider Beylerbeyinin  deplasmanda Pamukova  1968 önünde bir ara 5-0 öne geçtiği mücadeleyi  5-3 kazanarak puan kaybetmesini bekleyenlerin hevesini kursağında bıraktı.  İkinci Sapanca evinde yeni teknik sorumlusuyla Beykoz İdmanyurdunu çok rahat 4-0 yenerken, bu maçın içinden Sapanca’ya çıkan iki kırmızı kart can sıktı. Ömer faruk ve Sinan  Serdivan derbisinde olmayacaklar. Kalaycıspor Sakarya derbisinde üç puanı 90+ 5 de bulduğu golle Serdivanı 1-0 yenerek umut trenine üç puan morali yükledi. İstanbul da Kuruçeşme  evinde Erenlersporu 1-0 yenerek üst sıralara tırmandı.

TOPLU SONUÇ

Pam.1968-Beylerbeyi 3-5

Sapanca –Beykoz İdmanyurdu 4-0

Kalaycı- Serdivan 1-0

Yeşliköy-kavaçık 0-0

Kuruceşme-Erenler 1-0

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!