Bal ligi 6 bölge 3 grupta erteleme karşılaşmaları Çarşamba oynanacak

featured

Bal ligi 6 bölge 3 grupta erteleme karşılaşmaları  Çarşamba oynanacak

Normal fikstür devrede

Bal ligi altıncı bölge üçüncü grupta erteleme karşılaşmaları önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak. Bu hafta sonu fikstür normal seyrine devam edecek. Lider Beylerbeyi evinde   ,takipçi sapanca Sapanca Gençlik  ise Sakarya derbisinde  Erenler spora konuk olacak. Bu kısa bilgilerin eşliğinde isniz haftanın programına bir göz atalım .ANALİZ NAZIM KTÜRK

BEYLERBEYİ BEYKOZU  AĞIRLAYACAK

İkinci yarıdaki çıkışıyla Sapanca’nın hızını kesip bir puan farkla lider konuma yükselen  Beylerbeyi  bu hafta sahasında küme düşen Beykoz İdmanyurdunu  ağırlayacak. Bu maçın favori kantarında  lider beylerbeyinin ismi daha ağır çekiyor. Bu maçta  sürpriz çıkar mı? Çok zor.

SAPANCA BİR UMUT  BEKLİYOR

İkinci yarıda Kalaycı ve Beylerbeyi yenilgileriyle  sarsılan ,koltuğunu Beylerbeyine kaptıran  Sapanca Gençlik koltuğunu geri almak adına bir umut takipe devam ediyor. Yeşil Beyazlılar bu uğurda  bu hafta sonu Deplasmanda Erenlerde Sakarya derbisinde küme düşen Erenlerspora  konuk olacak. Bu maçı kim kazanır derseniz  hedefi olan Sapanca Gençlik  kazanır diye bir skor tahmini yapabiliriz. Bu arada  Sapanca gençlikin kalan dört hafta içinde kendi maçlarını kazanırken ,gözü kulağı Sedivansporun  Ekrem Karaberberde Beylerbeyi ile oynayacağı  karşılaşmada olacak. Hem Sapanca ,hem Beylerbeyi bu maçın içinden çıkacak sonuca erken kilitlenmiş durumdalar.

 

KALAYCIYAZOR KONUK

Balligi altıncı bölge üçüncü grupta Sapanca Gençlik’i yenerek başlayan ,evinde Beylerbeyine kaybettikten  Sonra kazanmaya devam ederek ilk üç içinde yer alan kalaycıspori, İstanbulun  güçlü bir takımı   evinde İs ağırlayacak. Puan olan birbirlerine yakın konumda olan     Kalaycıspor  ile Kavaçıksporun mücadelesi  grupta ,sonucu merak la beklenen bir karşılaşma olarak gözüküyor. Kalaycı evinde favori olsa da, Kovacık İstanbul takımları içinde  iyi futbol resmi veren  takım konumunda. Kalaycı kazanırsa  yukarıyı göz ucuyla takibe devam eder ,kafacık kazanırsa sıralamada yer değişimi yaşanabilir. Bu nedenle kalaycıspor  fovari olduğu maçta zorlanabilir.

SERDİVAN  PAMUKOVADA

İkinci yarıda  ilk yarıdaki çıkışın gerisinde kalan Serdivanspor  bu hafta sonu deplasmanda  küme düşen Sakarya temsilcilerinden olan Pamukova 1968 ile oynayacak. Serdivan fovari gibi dursa da ,formalite doksan dakikanın  içinden Pamukova puan çıkartırsa da bunu sürpriz olarak görmemek gerek.

BU HAFTANIN PROĞRAMI

Beylerbeyi-Beykoz İdmanyurdu

Erenlerspor-Sapanca Gençlik

Pamukova 1968- Serdivanspor

Kalaycıspor-Kavaçık

Kuruçeşme –Yeşilköy

ERTELEME ÇARŞAMBA PROĞRAMI ( 30 MART)

Beylerbeyi-Yeşilköy

Erenler-Kalaycı

Serdivan –Sapanca

Beykoz İdmanyurdu-Pamukova 1968

Kavaçık-Kuruceşme

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!