Bal ligi 11 grupta playofa kalacak takım olmak için yarış hızlandı

featured

Bal ligi 11 grupta playofa kalacak takım olmak  için yarış hızlandı

Çorlu zorlu viraja girdi

Bal ligi 11 grupta bitime üç hafta kala zirvedeki üç takım zorlu hesap kitap haftalarına girdiler. Gecen hafta Çorluspor evinde Vefayı 3-0 la geçerken en yakın takipçisi KÇ Sinop deplasmanda Hendeksporla  3-3 berabere kalınca ,evinde kazımpaşa Birliki 2-0 yenen kalaycı ile yer değiştirdi. Şimdi grupta üç takım şöyle sıralanıyorlar Çorlu 55,Kalaycı 53,KÇ Sinop 52 puanla son üç haftaya giriyorlar. Gecen hafta grupta Çerkezköy Serdivanla 2-2 berabere kalırken , Bileçik deplasmanda temsilcimiz Hendek dereköyü 3-1 yendi. Tekirdağsporun deplasmanda Bahcelievleri 3-1 yendiği gecen haftayı, kısaca bu özet düşünceler eşliğinde irdeledikten sonra Çarşamba programında neler var birde ona bakalım .

ÇORLU İÇİN DÖNÜM MACI

55 Puanla grupta liderliği elinde bulunduran Çorluspor için Çarşamba zorlu geçmeye fazlasıyla aday. Lider 52 puanlı  KÇ Sinop’a konuk olacak. Çorlu ligin ilk yarısında 2-0 yendiği KÇ Sinop’a lider olarak gidecek ama lider dönebilecek mi. ? Gerek KÇ Sinop ,gerekse lider Çorluspor için Playofa ışık tutacak maçı KÇ Sinop kazanırsa puanlar eşitlenecek. Çorlu kazanırsa Playofa çok yaklaşacak. Bu maçı 53 puanla grupta ikinci olan temsilcimiz Kalaycısporu da yakından ilgilendiriyor.

KALAYCI BİLEÇİKTE ÇIKIŞ ARIYACAK

Sakaryanın  grupta zirvede olan ve Playof hesabı içinde olan temsilcimiz Kalaycıspor Bilecik te Bileçiksporla oynayacak. Bu maçı kazanıp kulağı İstanbuldaki KÇ Sinop Çorlu olacak olan Kalaycıspor  Bileçikten alacağı üç puanla Playof yürüyüşü içinde olacak. Kalaycı Bilecik’te üç puana daha yakın olan taraf.

GRUPUN DİĞER MACLARINA TOPLU BAKIŞ

Bal ligi 11 grupta  zirve yarışının dışında kalan ,Bal liginde kalma hesapları yapan takımlardan Çerkezköy ,Ekrem Karaberde Kazımpaşa Birlikle oynayacak.. İstanbul’dan düşecek takımlar içinde olmamak adına mücadele veren Bahcelievler ,Ekrem Karaberberde  Serdivana konuk olacak. Bahcelievlerle düşmemek adına yarış içinde olan Vefa ise sahasında ligten kopan Hendek dereköyle sahasında oynayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!