Avukat avukatı

featured

SANTRA

Avukat avukatı

idare etmiş..

Son iki yılda Sakaryaspor’da iki finalin birini kaybeden avukat başkan İsmail Gürses gitti, bıraktığı derdi (borcu) bizi gerdi, alacaklılar sıraya girdi!.

17 Haziran’da Cevat Ekşi ve ekibi göreve başladı, göreve başlamadan önce kaporasını verdi, Ahmet Yıldırım’la anlaştı, devamında Ferhat Yazgan ve Burak Bekaroğlu dışında eski takımı sildi, 17 takviye yaptı, şehirde bir bomba patladı; “Bu yönetim, bu takımı sahaya çıkaramaz”

Patlayan bu bomba paralelinde Sakaryaspor 6 hazırlık maçı oynadı, hiç kazanamazken 3 kez kaybetti, 3 kez berabere kaldı, İlyas Çakmak’la Adliyespor’a bir gol attı, Ahmet Yıldırım konuştu; “Lig başka olur”

Lig Ankara’da başladı, Keçiörengücü 1-0 önde, tam maç biterken, İlyas attı, elde var 1 puan..

Sakaryaspor evinde oynayacağı Sarıyer maçına basına kapalı hazırlanırken yönetimin gözü kapıdaydı, 8 yıl önce Sakaryaspor’da forma giyen Gökhan Kök’ün avukatı alacaklı çıktı..

Bitmedi, 10 yıl önce Rüstemler’de akrabalarının saldırısına uğrayan Ali Şen Kandil’e tazminat çıktı, yönetim tutuştu..

Bitmedi, Yeni Orduspor’la anlaşan Ramazan Sal asgari ücrete imza atmış, farkı Cevat Ekşi başkanlığındaki Sakaryaspor yönetimi ödeyecek..

Fark 800 bin gibi..

Yani, Ramazan Sal 10 ayda Yeni Orduspor’dan 20 bin TL alacak, Sakaryaspor 780 bin TL fark ödeyecek..

Adım gibi eminim, Ramazan Sal’ın Yeni Orduspor’la yaptığı bir sözleşme tutanağı daha var, iki kulvardan parayı kaldıracak, çoluk çocuğuna yedirecek..

Ben sorsam, “Sana ne?” derler..

Yeni Orduspor’a Fatih’i bedava veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu göreve çağırıyorum..

Siyasileri devreye soksun, ikinci sözleşmeyi öğrenelim..

Hakikaten yeni takımı Yeni Orduspor’da asgari ücrete oynayacak, farkı da Sakaryaspor ödeyecekse Ramazan Sal bize gelsin, Rüstemler’de çalışsın..

Mesela, yöneticilerin ayakkabılarını boyasın..

Bitti, duvarları boyasın!.

Ramazan Sal’ın menajeri Cihangir ekmeğini yediği suyunu içtiği Sakarya aşkı nedeniyle bu oyunun içinden çıktı, Sal’ı saldı..

TFF kurulları bu işe ne diyecek?

Demirören el atacak mı?

Kanunlar mı böyle..

İş ahlakı ne olacak?

Ya vicdan?

SANTRA HARİCİ

Bir sebeple severiz

Daha iyi bir sebeple

sileriz..

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!