ASKF Heyeti, SUBÜ Rektörünü ziyaret etti.

featured
ASKF Heyeti, SUBÜ Rektörünü ziyaret etti.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Yönetim Kurulu ziyaret ile birlikte  Sakarya uygulamalı bilimler üniversitesi ile ASKF’nu arasında yapılan işbirliği protokolü için Rektör Mehmet Sarıbıyık’a teşekkür etti.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba’ya Yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır, Selim Özen, Ali Palas, Niyazi Aka, Hasan Zandolu, Çetin Ulaş, Uğur Kobaş, onur kurulu üyesi Recep Eren eşlik etti.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Yaptığımız Protokol Türkiye’ye model oldu. Pandemi döneminde bir çok öğrencimizin illerinde ki ASKF ve ilimiz ASKF da, staj yapmasını sağladık. Bu işbirliği protokolü ile birlikte, sonraki süreçte pandemi sorunu ortadan kalktıkça daha büyük işbirliği çalışmaları ile ilimiz ve ülke sporuna katkılarımız devam edecek. Engellilere yönelik çalışmalar için de istişareler de bulunduk. Önümüzdeki dönemler engelli kardeşlerimizin spor adına güzel haberler duyacağına inanıyorum.
İlimiz ve ülkemiz sporuna katkılarından dolayı Spor bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık’a teşekkür ederim. Dedi..
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık, ASKF ve diğer kurum işbirlikliklerine önem verdiklerini, nitelikli öğrenciler yetiştime adına Üniversite olarak her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!