Gümüşlere yükseldi, Engin Varı tercih etti

featured

Gümüşlere yükseldi, Engin Varı tercih etti

MHK yeni sezon planlaması doğrultusunda Klasmanlardaki kadro planlamasını devreye soktu. Sakarya  bu yeni düzenlemeden neler kazandı? Sadece gecen yıl Ulusal hakem stadüdüsünde olan, bu sene MHK nın yine hakem klasmanlarını 3 bölmesi sonrasında  Levent Gümüşlere  TFF 2 lig hakemi oldu. Erkan Enginin  Var hakemliğini tercih etmesi, Serkan Önsalın TFF 3 hakem klasmanına inmesinin ardından,  Levent Gümüşdere  tek yükselen hakem değerimiz oldu. Bu arada gecen yıl Süper yardımcı hakem klasmanında olan Mehmet akıncık ile Suat Güz A yardımcı hakem, Oğuzhan Yiğit Karpuzda B klasman yardımcı hakemlik klasmanına yükseldi.  NAZIM AKTÜRK

BALDA YÜKSELME YOK

Bu sezon sağlıklı oynanmayan Bal ligi için Ulusal hakemliğe yükselen olmadı. MHK  sağlıklı olmayan bu lig içinden yukarıya hakem taşıyan bir karar almadı. Sakaryadan  Bahadır ileri ve Harun Özkanında   Ulusal beklentileri bir sezon daha geriye itilmiş oldu.

ÖNSALDAN BURUK VEDA

MHK nın yeni açıkladığı listede yeni klasman belirlemeleri doğrultusunda C klasmanına inen Serkan Önsal  bu uygulamaya tepki verdi. Yıllarca Sakarya hakemliğinde adı hep yükseklerde gezen  Serkan Önsal  bu belirlemenin ardından  önce İHK ,sonra Dernek başkanlarına müracaat edip onlara kararını ilettikten sonra  MHK ye gönderdiği dilekçe ile faal hakemliğine nokta koyduğunu  bildirdi. Önsalın hakemliği bırakmaması adına İHK ve Dernek Başkanına  olumlu dönüş yapmayarak bırakmak adına aldığı kararını yaşama geçirdiği haberi bize ulaştı.

İŞTE KLASMANIN RESMİ YÜZÜ (2021-2022)

Atilla Karaoğlan ( Süper lig Orta hakem)

Erkan Engin ( Var hakemi)

Levent Gümüşdere ( B Orta hakem )

Serkan Önsal ( TFF 3 Lig.Bıraktı)

Mehmet Akıncık ( A yardımcı hakem)

Suat Güz ( A yardımcı hakem)
Oğuzhan Yiğit Karpuz ( B Yardımcı hakem)

Murat Taşçıkar ( C Yardımcı hakem )

Harun Pekyürek ( C Yardımcı)

Cem harman ( C Yardımcı)

Bölgesel Orta

Y.Aytekin Atabek

Bahadır İleri

Harun Özkan

Y.İsmail Abdullahoğlu

Bölgesel Yardımcı

Erdi Öz

Apdulsamet Yeşilbaş

Doğancan mercan

Önder demir

Furkan Şen

Hakan Adlı

Hakan Can Yılmaz

Sinan Bilgin,Mesut Katık

Ö.Faruk Şahin

Saffet temiz

Sedat Yılmaz

Kerem Şenneyli

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!