Arnavutköy Belediyespor: 0 Hendekspor: 0

featured

3.Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü misafir etti.

Konuk ekip Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısına Hendekspor atak başlarken, üst üste yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Hendekspor karşılaşmanın 25. dakikasında geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde rakip takım oyuncusunun elle müdahalesine karşılaşma hakeminin devam kararı vermesi sonucu taraftarlar tepki gösterdi. Tartışmalı pozisyonların yaşandığı ilk yarı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

Bülent kalesinde devleşti

Karşılaşmanın ikinci yarısına Hendekspor başladı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 58. dakikasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün kullandığı serbest vuruşu kaleci Bülent çıkartırken, ataklarını sıklaştıran Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün 85. dakikada geliştirdiği atakta ceza sahasından gelen vuruş sonrası Hendekspor kalecisi Bülent mutlak golü kurtardı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 eşitlik ile sona erdi. Karşılaşma sonunda Hendekspor’lu futbolcuların sahadaki mücadelesi ve hırsı taraftarların takdirini toplarken, maç bitiminde taraftarlar oynanan oyundan dolayı futbolcularına alkışlarla destek verdiler.

Hendekspor: 0
Arnavutköy Belediyesi: 0
Stad: Hendek Atatürk Stadı
Hakemler: Şahin Berker, Mehmet Şenkaya, Aykut Yılmaz, Cem Çubukçu
Hendekspor: Bülent, Yusuf (Sabri), Yavuz, Burak, İlkay, Enes (Oğuzhan), Mert, İskender, Barış, Mustafa (Hakan), Muhammet
Teknik Direktör: Talip Toprak
Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor: Kıvanç, Mert, Fuat, Samet (Utku), Mithat (Mert Ç.), Mustafa (Halil), Tolga, Kerem, Sıraç, Okan, Sergen (Mertkan)
Teknik Direktör: Nihat Balan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!