ARİFİYESPORDAN AÇIKLAMA

featured

Süper Amatör Futbol Ligi B Grubunda, olaylı maç sonrasında Hendek derököysporac 1-0 elenerek Play Off şansını yitiren Arifiyespor, ev sahibi takıma ve hakemlere ateş püskürdü

ARİFİYESPORDAN AÇIKLAMA

“Süper Amatör Liginde oynanan Hendek Dereköyspor ile Arifiyespor müsabakısında, TFF’nin yenitip koronovirus tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanması gereken maça seyircili başlanıp, maçın ilk 45 dakikalık bitiminde Hendek Dereköy taraftarı sahaya inip soyunma odasını basarak Arifiyespor futbolcularını darp etmesi ile sonuçlanmıştır. Olayların devamında Arifiyespor futbolcuları korku ve tehditler karşısında sahaya çıkmak istememesine rağmen maçın orta hakeminin maçı oynatma isteği ile ikinci yarıya mecburi bırakılarak 30 dakika gecikmeli devam edilmiştir. Bu olayların neticesinde 2001 doğum futbolcum ağlayarak korkarak oynamak istemediği ayaklarının korkudan titrediğini söylemiştir. Gözlemci ile yaptığımız konuşmalar sonuç vermeyip takımımız ikinci yarıya korku tehdit ve sindirilerek çıkmış, 77.dk’da yediğimiz gol ile mağlup olduk. Bizim için skordan çok TFF talimatında seyircisiz oynanacağı bildirilen maçta taraftarların sahaya girip soyunma odasında futbolcularımızı darp etmelerini kabul etmiyor gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.  ARİFİYE SPOR KULUBU YÖNETİMİ.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!