AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM YAPILMALI

featured

“ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE  NAKDİ YARDIM YAPILMALI”

İlimizde 200 yakın amatör futbol kulübü bulunmaktadır..Binlerce sporcuyu bünyesinde barındıran,gençlerimizi mahalle ve kıraathane köşelerinden, spor sahalarına çekerek topluma sağlıklı,ahlaklı bir nesil yetiştirmenin peşinde olan bu kulüplere illerimizde bulunan ASKF.lerin önderliğinde  B.Şehir belediyemiz son iki yıla kadar en azından malzeme desteği yaparak biz yöneticileri bir nebze rahatlatıyordu..Ancak bırakın nakdi yardımı,malzeme desteği bile temin edilemedi. Amatör kulüplerin sorunları ile kendi imkanları ile mücadele eden  Sakarya  ASKF.’u  bu mücadelesinde yalnız bırakıldı.

Pandemi dolayısıyla , Kocaeli b.şehir belediyesi başta olmak üzere, İZMİR,MANİSA,MERSİN,ORDU, BALIKESİR B.ŞEHİR Belediyeleri bölgelerindeki amatör spor kulüplerine ve ASKF.lere  yaptıkları nakdi yardımlarla biraz olsun nefes aldırdı. Özellikle komşumuz Kocaeli B.şehir belediyesinin 3 milyon 200 bin tl. yaptığı nakdi yardım ile illerindeki amatör kulüplerine can suyu oldu..

BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKREM YÜCE’ den 2021-2022 futbol sezonu için biz amatör futbol kulüplerine  lige katılım ve aktarma bedellerimi için kullanılmak üzere “nakdi yardım” ile son iki seneden önce yine kulüplerimize yapılan top,eşofman,futbol ayakkabısı gibi malzeme yardımlarının devam etmesi talebimizdir.  KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI-HÜSEYİN BOZ

  • İzmir büyükşehir Belediyesi tarafından amatör kulüplere nakdi yardım yapıldı….

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bugün kentteki amatör spor kulüplerine yönelik destek programı gerçekleştirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!