76 Spor Kulübüne 380 bin lira geldi.

featured

76 Spor kulübüne Bayram Müjdesi !!!!

76 Spor Kulübüne 380 bin lira geldi.

Sakarya da tüm kulüplerin yardım alması için uğraşan, bu uğraşın sonunda külüplere yardım gelecek diye beklerken, son anda ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın bilgisi dışında oluşturulan liste ile, 76 spor kulübü mağdur edilmişti.

Listeyi ve yardımı duyduğu gibi Başkan Yaşar Zımba tarafından, TASKK ve bakanlık nezdinde girişimler yapılmış, bu girişimlerin sonu adımı AK parti genel başkan yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile Ankara’da yapılmıştı. Bu son girişim ile yardım alamayan 76 kulübümüzün listesi Gençlik ve spor bakanlığı ulaştırdırılmıştı.

Sevindirici haber geldi..

Kulüp başına 5000 bin lira olan, toplamda 380 bin lira, Gençlik ve spor il müdürlüğü hesabına gönderildi. Bayramdan sonra evraklarını tamamlayan, Prosedürler gereği sorunu olmayan kulüplere paraları banka hesaplarına aktarılacak.

Başkan Yaşar Zımba “Kulüplerimize hayırlı olsun. Bakan yardımcısı ile görüşerek kulüplerimizin yardım almasını sağlayan Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a  teşekkür ederim. Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz ile birlikte sürecin başından itibaren verdikleri destek için Spor genel müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel başkanı, TFF Başkan vekili Ali Düşmez’e kulüplerimiz, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Dedi

Grajlar Taçspor Erol Aydın

Bağlarbaşıspor Yunus Bal

Kuzulukspor Mustafa Yaylı

Karaaptiler Akınspor Muhtar Özkan, Yıldırımspor Kemal Tekin

yaptıkları açıklamada “2018 yılında, ASKF başkanımız Yaşar Zımba girişimleri ile evraklarında sorun olmayan kulüplere 660 bin lira dağıtılmıştı.

Bu sene de gerekli tüm girişimler, kulüplerin tamamının yardım alması için, ASKF Başkanımız tarafından yapıldı. Son anda Başkan Zımba dışında liste yapıldığından 76 kulüp mağdur edilmişti. 76 kulübün mağdur edildiği duyar duymaz Ankara’yı aşındıran, yardımı takip  eden Başkan Yaşar Zımba’nın ısrarlı tutumu sonuçsuz kalmadı ve ilave yardım geldi.

Son olağan genel kurulu rakipsiz güven tazeleyerek rekor oy ile kazanan Başkan Zımba bir kez daha kendini kanıtladı. Kulüplerimizin gerçek hamisi olduğunu  bir kez daha gösterdi.

Pandemi döneminde dağıtılan toplamda 2 milyon lirayı bulan yardımlar kulüplerimize can suyu olmuş, nefes almamızı sağlamıştır. Yardımlar için defalarca Ankaya yollarını aşındıran, her platformda yardım almamız gerekliliğini dile getiren Başkan Yaşar Zımba’ya Kulüplerimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Sıra Ekrem Yüce’de…

Herkesime ve bir çok iş koluna yardım yapan,  Sakarya Büyükşehir belediyesinden liglerimiz başlamadan öncede kulüplerimize malzeme yardımı bekliyoruz. Ekrem Yüce Başkanın bizede sahip çıkacağından eminiz Dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!