Akyazı istediğini aldı

Akyazı istediğini aldı

Süper Amatör küme A Grubu’nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor ve

play-off kovalayan As Akyazıspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Uzatmada rahatladı

Süper Amatör Küme A Grubu’nda Kocaali Sahilspor ve As Akyazıspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakayı konuk ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi. Müsabakanın ilk golü 65. dakikada geldi. Emre ile üstünlüğü yakalayan sarı siyahlı ekip oyunu orta alana taşıyıp skoru uzun süre korudu. Sahilspor’un üç önemli atağını savuşturan As Akyazıspor’u rahatlatan gol ise uzatma bölümlerinde geldi. 90+2’de Recep ile ikinci golü bulan Akyazı temsilcisi hanesine üç puan yazdırarak play-off iddiasını sürdürdü.

İtiraz skoru etkilemedi

İkinci golün hemen öncesinde topa elle müdahale edildiği iddiası kısa süreli gerginliğe neden oldu. Elle müdahale gerekçesi ile Sahilspor teknik heyeti ve futbolcular tepki gösterse de itirazlar sonucu etkilemedi. 90+3. dakikada Kocaali Sahilspor yöneticisi Murat Türk itirazından dolayı orta hakem Mehmet Akıncık tarafından tribüne gönderildi. 2-0’lık karşılaşma sonunda gülen taraf As Akyazıspor olurken 2019’a sahasında galibiyet ile başlamak isteyen Kocaali temsilcisi Sahilspor galibiyet ümidini bir sonraki haftaya erteledi.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Mehmet Akıncık** Mustafa Işık** Muhammet Kantaroğlu**

Kocaali Sahilspor: Özgür* Serhat* (Orhan*) Hüseyin* Ensar* Bayram* Battal* Mustafa* (Yalçın*) Umut* Selçuk* Gökhan* (Tayyip*) A.Şükrü*

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

As Akyazıspor: Muhammed*** Hasan Ö.*** M. Recep*** Hasan Ş.*** İbrahim*** M. Erdi*** Alihan*** Burak*** (C. Yağız**) Mustafa*** (A. Burak**) Emre*** Onur***

Antrenör: Ahmet Birinci

Goller: Dk. 65 Emre, Dk. 90+2 M. Recep (As Akyazıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!