Gülen taraf Kocaali

featured

Gülen taraf Kocaali

İkinci yarıya yükseliş parolasıyla başlayan Kocaalispor sahasında ağırladığı Erenlerspor’u tek golle geçerek hanesine üç puan yazdırdı.

Kısır müsabaka

Süper Amatör Küme B Grubu’nda ligin ikinci yarısına yeni yönetimi ile hazırlanan ve transferlerini play-off potasına girme iddiasıyla yapan Kocaalispor, ikinci yarının ilk karşılaşması için sahasında grubun iddialı ekiplerinden Erenlerspor’u ağırladı. İki ekibinde pozisyon üretmekte zorlandığı müsabaka ev sahibi ekibin 1 – 0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın tek golü ise ilk yarının 17. dakikasında geldi. Erenlerspor ceza sahası içerisindeki karambolde ters müdahale yapan Tuna, kaleci Ersin’i kontrpiyede bırakarak topu kendi filelerine gönderdi. İlk yarı bu sonuçla noktalandı.

İyi başlangıç

Daha çok orta alan şeklinde geçen müsabaka pozisyon açısından zengin olmasa da kaçan net fırsatlar bu kadar olmaz dedirtti. İkinci yarının son bölümlerinde Erenlerspor’un bir topu direkten döndü. Kocaalispor ise oyuna ikinci yarıda dahil olan Barış ile iki net fırsattan yararlanamadı. Alınan sonuçla 2019’a galibiyetle başlayan Kocaalispor puanını 15’e yükselterek hem moral depoladı hem de en yakın rakibinin puan kaybetmesi ile play-off potası ile olan 9 puanlık farkı 7’ye indirdi.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Suat Güz*** Mesut Katık*** Ömer Faruk Şahin***

Kocaalispor: Ender*** Ahmet*** Akın*** Sercan*** M. Lamine*** Bahadır*** (Melih**) Uğur***  (Talha**) Kaan*** Savaş*** Necirvan*** (Barış**)  Onur***

Yönetici: Zülküf Gedik

Erenlerspor: Ersin** Selçuk* Özgür* N.Tuna* Furkan* Talha** E. Kaan* Fethullah** O. Necmi** Ümit* Sefa* (Tahircan*)

Antrenör: İsmail Küçük

Gol: Dk. 17 N. Tuna (Ken. Kal.) (Kocaalispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!