ADAPAZARISPOR’DAN KOCAALİSPOR’A SEVGİLERLE …

featured

ADAPAZARISPOR’DAN KOCAALİSPOR’A SEVGİLERLE …

Pazar günü Kocaali Stadında oynanan Kocaalispor-Adapazarıspor Süper amatör karşılaşması sonrasında bir açıklama da Adapazarıspor Kulüp basın sözcüsü sinan karabaş’den geldi. Basın sözcüsü karabaş yaptığı açıklamada Kocaalispor yönetimine ve futbolcularına kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve centilmenlik nedeniyle teşekkür ederken, maçın hakemi Erkan Engin için de bir yorum yaptı. Aslında pek fazla hata yapmadığını, ama Kocaalispor Teknik sorumlusu Talip Toprak’ın kendi oyuncusuna “ Allah belanı vermesin “ dediği için hakem tarafından oyundan ihraç edildiğini söyledi.

“ BAZEN BÖYLE SIKINTILAR YAŞANABİLİR “

Böyle güzel bir karşılaşmanın berabere bitmesi sonucunda her iki takımın da beraberliğe razı olmadığı için üzüntü duyabileceklerini söyleyen Basın sçzcüsü sinan karabaş  “ bu uzun bir yarıştır. Bizler hedef olarak Bölgesel Amatör lige geri dönmeyi hedef seçen takımlarız. Bazen böyle ufak tefek sıkıntıların yaşanması gayet normaldir. Bizleri Kocaali’de ağırlayan ve bizlere dostluk örneği sergileyen Kocaalispor yönetimine ve sporcularına teşekkür ederiz. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!