SELİ GİTTİ KUMU KALDI !

featured

SELİ GİTTİ KUMU KALDI !

Hafta sonunda Kocaali Şehir stadında oynanan Süper Amatör Küme Kocalispor-Adapazarıspor maçı 0-0 Berabere bitti. Takımlar 1’er puanı paylaştı ama maçta yaşananlarla ilgili tepkiler devam ediyor. Kocaalispor yönetim kurulu yaptığı açıklama ile maçın hakemi Erkan Engin’in yönetimi ile ilgili şikayetlerini dile getirirlerken kısaca “ sadece adalet istiyoruz “ mesajını verdiler.

“ BİRAZ ADALET İSTİYORUZ “

Kocaalispor yönetim kurulundan yapılan açıklamada “ zirveye oynayan ve aynı şartlarla maddi ve manevi sıkıntılarla bir yerlere gelmeye çalışan iki takımın mücadelesine hakem damgasını vurdu. Takımımızın, Adapazarıspor yönetimi ve futbolcuları ile her hangi bir sıkıntımız olmadı. Futbol sahada centilmence oynandı. Ama bu güzel tabloyu maçın hakemi Erkan Engin maçın önüne çıkmak adına rezil etti. Verdiği olumsuz kararlar neticesinde her iki takım da sıkıntılar yaşarken, böyle güzel bir mücadelede,  güzel konuşulacak yerde hala hakemi tartışıyorsak bunda bazı nedenler aramak gerekir. Geçtiğimiz sezon hiç ihraç olmamış takımımızın Teknik Sorumlusu Talip Toprak’ı maçın hakemi sahadan ihraç ederken kullandığı “ hadi hızlı hızlı dışarıya çık “ gibi çocuk azarlarcasına takındığı tavır bizleri hem hayrete düşürmüş hem de derinden yaralamıştır. Hakemleri böyle önemli maçlara atayan kuruldan tek bir isteğimiz var o da “ ne olursunuz biraz adalet istiyoruz.” Maçta yenmek var yenilmek var. Her şey ortada iken bir hakemin maçı bu noktalara getirmesi takımlar açısından da seyirci açısından da üzücüdür. Bu nedenledir ki tribünlerden sürekli olumsuz tepki aldı. Kocaalispor’la dişediş mücadele eden Adapazarıspor oyuncularını ve centilmen yöneticilerini tebrik ediyoruz. Onlarla bir sorunumuz olmadığı gibi bizler onları tamamen misafir olarak kabul etti. “ Denildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!