ADAPAZARISPOR U-13’LER SAKARYA ŞAMPİYONU

featured

ADAPAZARISPOR U-13’LER SAKARYA ŞAMPİYONU

Sakarya U-13 Ligi play-off karşılaşmaları Erenler ve Ekrem Karaberberoğlu alt yapı tesislerinde oynanan karşılaşmalarla sona erdi ve U-13 Ligi Play Off B grubunda Adapazarıspor yenilgisiz olarak İlimizi Türkiye U-13 Liginde temsil etmeye hak kazandı. Mavi beyazlılar, Erenler’de oynamaları gereken son karşılaşmada Akyazı Akınspor karşılaşmaya gelmeyince hükmen galip gelerek şampiyonluklarını ilan ettiler

A GRUBUNDA ŞAMPİYON BARAJ MAÇINA KALDI

Sakarya U-13 Ligi play- Off karşılaşmalarında A Grubunda ise şampiyon baraj karşılaşmasına kaldı. Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan zirve mücadelesinde Erenlerspor ile Sakaryaspor A.Ş Takımları golsüz beraberekalınca her ikisi de 13’er puana sahip Erenlerspor ile Sakaryaspor U-13 Takımları belirlenecek bir tarihte baraj maçı oynayacaklar ve bu maçın galibi U-13 Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil edecek ikinci takımı belirlenecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!