ADAPAZARISPOR U-13’LER HAKEM KURBANI

featured

ADAPAZARISPOR U-13’LER HAKEM KURBANI

İlimizi Türkiye U-13 Şampiyonasında temsil eden Adapazarıspor U-13 takımımız Düzce grubunda oynadığı ikinci karşılaşmasında hakemlerin kurbanı oldu. Şampiyonanın grup karşılaşmalarının ilkinde İstanbul Temsilcisi Kayaşehir rakibi Zonguldak Kömürspor’u 4-0 Yenmiş, Adapazarıspor da ikinci gün Zonguldak temsilcisi ile 1-1 Berabere kalınca son karşılaşmada karşı karşıya gelen iki takımdan Adapazarıspor’a mutlak galibiyet, İstanbul Temsilcisine de beraberlik yetiyordu.

YARDIMCI HAKEM MAÇA DAMGASINI VURDU

Maça galibiyet için çıkan Adapazarıspor aynı zamanda Başakşehir’in de alt yapısı olan Kayaşehir karşısında etkili ataklar yapmaya başladı. Maç böyle giderken maçın 20. Dakikasında bir Kayaşehir atağında top Adapazarıspor kalesine giderken İdris topu çıkardı top üst direkten oyun alanına düştü ama ne varki maçın 1. Yardımcı hakemi Murat Badur maça damgasını vurdu ve çizgiyi geçmeyen topun gol olduğuna dair işaretini verdi ve maçın hakemi de orta noktayı gösterdi. Yardımcı hakem bununla da kalmadı ve maçın 29. Dakikasında önünde meydana gelen bir pozisyonda top taç çizgisini geçtiği halde Kayaşehir’li futbolcu topu kafayla oyun alanına tekrar sokunca pozisyonu yakalayan ilk golün sahibi Cafer topu ikinci kez Adapazarıspor filelerine gönderdi. Adapazarıspor teknik sorumlularının itirazlarına karşı yardımcı hakem Murat Badur itirazda bulunan Adapazarıspor Teknik Sorumlusu Özer Engin’i tahrik edercesine hareketlerde bulununca olay iyice büyüdü ve yardımcı hakem bu defa Özer Engin’i kendisine hakaret etti gerekçesi ile maçın hakemi tarafından oyundan dışarıya aldırdı. İlk yarı bu tartışmalı iki golle 2-0 Kayaşehir’in galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise Adapazarıspor’un yapılanlara karşı gardı iyice düştü ve savunmasında gösterdiği zaaflar sonucunda rakibine fazla direnemedi ve 47. Dakikada Nuri ve 53. Dakikada Yunus Emre’nin gollerine engel olamayınca karşılaşmadan 4-0 Mağlup ayrılarak final oynama şansını rakibine vermiş oldu.

““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

STAD : Düzce Nurettin Zafer Stadı

HAKEMLER: Emrah Ünal ** Murat Badur* Özgür Sirem **

ADAPAZARISPOR U-13 : Talha ( Hamza Turan )- Ahmet Hasan- Yavuz Selim- Eren- İdris- Veysel Yusuf- Berk- ( Berke ) Ömer Faruk- Ensar-  Enes İbrahim- Doğukan- ( Hasan Yusuf )

TEKNİK SORUMLU : Özer Engin

İSTANBUL KAYAŞEHİR U-13 : Efe- Samet- Süleyman- Nedim-  ( Emre )- Erdin- Salih- Eyüp Can- Cafer- ( Ercan ) -Nurullah- Talha- ( Muhammed )  Yunus Emre ( Burak )

TEKNİK SORUMLU : Volkan Gökmen

GOLLER : Dk. 20-29 Cafer Dk. 47 Nuri Dk. 53 Yunus Emre ( Kayaşehir )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!