ACIELMALIKSPOR’A NİŞSAN DESTEĞİ

featured

ACIELMALIKSPOR’A NİŞSAN DESTEĞİ

Sakarya 2. Amatör küme takımlarımızdan Acıelmalıkspor sponsorunu buldu. 30 Yıldan bu yana Dağdibi Merkez, İkizce depo ve Ferizli Osb’de yeni kurduğu tesis ile 30 Yıldır Sakarya Tarım ürünleri sektörüne ve Sakarya’lı çiftçilere hizmet veren Nişsan Tarım 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye çıkma savaşı veren Acıelmalıkspor’a destek oluyor.

MALZEME DESTEĞİ İLE BAŞLADI

İlk etapta malzeme yardımında bulunan Nişsan Tarım firması genel koordinatörü aynı zamanda eski futbolculardan Ufuk Uzun yaptığı açıklamada Acıelmalıkspor Kulübü’ne desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ve amaçlarının bu kulübümüzü süper amatör’de görmek olduğunu söyledi. Acıelmalıkspor Kulüp başkanı İsmail Ergül de kendilerine sponsor olan Nişsan tarım firması genel koordinatörü Ufuk Uzun’a teşekkür ederken, “ bu desteklerin takıma güç olarak büyük katkılar sağlıyor, hedefimizde önce 1. Amatör ve daha sonra da süper amatör küme var. Bunu başarabilecek güçteyiz. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!