A.Kalaycıspor Vs Hendekspor Canlı Yayın

featured

Bölgesel Amatör Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup 16 Haftası Zirve Yarışında Arifiye Kalaycıspor – Hendekspor arasında oynanacak olan Sakarya Derbisi Düellosu Pazar günü 14:00 de Zafer Omay’ın Anlatımıyla Facebook Zafer Omay Ve YouTube Omay Medya Kanalında canlı olarak yayınlanacak..

ZİRVE YARIŞI OMAY MEDYA FARKI İLE CANLI YAYINDA SİZLERLE OLACAK!

Bölgesel Amatör Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup 16 Haftası Zirve Yarışında Arifiye Kalaycıspor – Hendekspor  arasında oynanacak olan Sakarya Derbisi Düellosu Pazar günü 14:00 de Zafer Omay’ın Anlatımıyla Facebook Zafer Omay Ve YouTube Omay Medya Kanalında canlı olarak yayınlanacak..

Pazar günü oynanacak olan Arifiye Kalaycıspor – Hendekspor karşılaşması Zafer Omay’ın anlatımı ile Youtube Omay Medya Kanalı Ve Facebook Zafer OMAY Profilin’den canlı olarak yayınlanacak.

Sakarya’nın  spor haber kanalı Youtube Omay Medya ve kislacay.com ortak yayını ile Liderlerin Düellosu Arifiye Kalaycıspor – Hendekspor müsabakası 05.03.2023 pazar günü saat 14:00 de Canlı Yayında olacak.

ARİFİYE KALAYCISPOR EVİNDE 3 PUAN PEŞİNDE

Ligde 32 puan ile üçüncü sırada bulunan Arifiye Kalaycıspor, 32 puan ile zirveyi paylaşan Küçükçekmece Sinopspor 29 puanla 6 paylaşan Hendekspor karşısında galip gelerek liderlik koltuğunu devir alma mücadelesi verecek. Arifiye Kalaycıspor yönetiminde evinde oynayacağı bu zorlu karşılaşmayı mutlak kazanmak istiyor.

HENDEKSPOR’DA YARIŞA DAHİL OLMAK İSTİYOR.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Hendekspor, lige verilen aranın ardından şampiyonluk için kritik bir maçta Pazar günü bir başka temsilcimiz Kalaycıspor’a konuk olacak.

Süper Amatör Lig A -B grubu maçlarını  internet üzerinden canlı yayınlayan. Kışlaçay Medya Yayın Yönetmeni Zafer Omay bu sefer  Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup 16 Haftası Zirve Yarışında Arifiye Kalaycıspor – Hendekspor  müsabakasının çekimini ve spikerliğini yapacak. Canlı yayın uygulamasına seyirciler  Facebook : Zafer Omay- Youtube : Omay Medya Ve  www.kislacay.com adresinden ortak canlı yayınından ulaşabilecekler. Omay ‘Amacımız köy, mahalle ve ilçede oturan futbola meraklı futbolseverlere amatör maçları izlettirmek ve spora ilgiyi arttırmak için Kışlaçay Medya web sitesi olarak sizlere bu müthiş mücadeleyi sizlere izlettireceğiz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!