TECRÜBE BU İŞTE HOCA..

featured

TECRÜBE BU İŞTE HOCA…

Samsuna çıkarma yapan Sakarya taraftarnı görünce Samsunlu Trt spikerinin dili tutuldu…. Samsun atakların da kalp krizi geçirmiş olabilirmi? Utanmadan Sıkılmadan,” ofsayt yok bana göre” dedi….Samsun forması giydiği belliydi. Trt ve bu spikeri kınıyorum..
. Maça gelince Sakaryasporun golcüsü Kabongo biraz akıllı olsa öne geçip maçın seyrini değiştirebilirdik.Bencillikmi yaptı p anda Worleyi fark etmedimi? Kabongo yu tanımasam bencil diyecektim ama bu adam öyle bir adam değil.Çok iyi mücadele ettik. Hemde maçın genelinde bariz pozisyon üstünlüğümüz var.Ancak hala cömertçe pozisyon harcıyoruz. Ceza sahasından topla altı pasa girecek cesaretli oyuncumuz sadece Kabongo olmamalı….
Ankara da olduğu gibi ,70 ten sonra yapılan oyuncu değişiklikleri başımıza iş açtı…… Aynı senaryo, Samsun’da yaşandı. Rakip bizim oyuncu değişikliklerimizi bekliyor sanki, risk aldıkça goller yiyoruz. Savunmada 70 ten sonra sos veriyoruz…
Hele hele 92 de yenen gol disiplinsizlik mi? yorgunluk mu? O topun çok kolay bir şekilde gol olması, sonlara dağıldığımız gösteriyor…..2-2 den sonra oyunu soğutup topa basmak yerine, savruk bir oyun…. Bunun sebebi sahada takıma yön verecek Kaptan arızasıdır. Takımlar böyle durumlarda oyunu soğutup ,oyucular kendini yere bırakır, zaman çalarlar, bunu kendilerini yere bırakarak yaparlar, Futbolda bunlar caizse bizde neden yok. yinede bu zevkli maç için alın teri dökenleri kutluyorum. Tecrübe ile sabit bu maçlarda olabilecekleri İlker Püren’i hesaplamalı, .İşte tecrübe böyle bişey .Bazen futbol 90+8 de bitiyor. Son golü yememek için sana da iş düşüyor.Hocam

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!