Karasuspor yeni sayfa açtı

featured

Karasuspor yeni sayfa açtı

Karasuspor  kısa devreli oynanacak olan Bala katılan üç Sakaryalı takımdan biri.  Erenlerspor ve Hendekspora oranla, Baldaki futbol yürüyüşüne farklı giren , İzmit’in iddialı Bal takımlarından olan Körfez Belediye ile evinde oynadığı ve  0-0 berabere kaldığı maç öncesi,  takımın genç Teknik sorumlusu Serdar Ergelenle,  Karasusporun  bu seneki  Baldaki Futbol yürüyüşünün  altında yatan gerekçelerini, gelecekle ilgili düşüncelerini ayak üstü konuştuk.  NAZIM AKTÜRK

FUTBOL TAŞLARI YENİDEN DÖŞENECEK

Serdivanspor ve Sapanca gibi önemli, iyi imkanlara sahip takımlar Bal ligine katılmazken ,İlçeden gerekli desteği alamayan ,geçmişe göre sorunları daha fazla olan karasuspor  bu lige neden katıldı? Serdar Ertelen  bu sorumuza şu yanıtı verdi. Karasuspor artık daha farklı olacak. Biz karasusporun futbol taşlarını yeni baştan inşa etmek adına bir adım attık. Balda düşme var olduğu zamanda biz bu lige katılacağımızı açıklamıştık. Bu gün düşme olmaması bizi bağlamıyor. Düşme olsa da  biz bu ligte olacağız ve  farklı karasusporun temellerini atmak adına, kafamızdaki yeni düşünceyi  denemek adına futbol aklımızı santraya koyacağız.

GEÇMİŞE DÖNÜLMEYECEK

Karasuspor Teknik sorumlusu Serdar Ergelen bu günün Karasusporun izleyeceği yol haritasını şu sözlerle açıkladı. Geçmişte bir yığın para ödeyerek Karasusporun inişlerini çıkışlarını çok izledik. Bu gün biz  eskiye dönmek istemiyoruz. Peki ne yapacağız? Şunu yapacağız, genç ,kendi yöresinin  çocuklarına kucak açan, alt yapı düşüncesine sıkı sıkıya sarılan ,kendi evinden beslenen  ,alt yapısına daha ciddi sarılan bir Karasuspor yaratmak adına yola çıkıyoruz.  Tatbiki bu arada  genç kadromuz içine bizim futbol aklımıza katkı yapacak ,genç deneyimli oyunculardan da  faydalanacağız. Sahadaki gençlerin futbollarını geliştirmek adına futbollarını örnek alacakları, onların futbol akıllarından faydalanacakları abilerinde bu yeni Karasuspor yapılaşmasının içinde olacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!