ZIMBA’DAN KARGENC’E ZİYARET

featured

ASKF Başkanı Yaşar Zımba kısa adı KARGENC olan Karasu Gençlik, Sanat ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Serdivan Medeniyet Bulvarı üzerindeki ofiste gerçekleşen ziyarette Zımba dernek başkanı Ersel Aydın ve yetkililer Elif Kayhan ve Cafer Erdoğan’dan bilgi aldı. Avrupa Birliği içinde birçok başarılı gençlik, eğitim ve spor projelerine imza atan KARGENC’in artık kıtalar arası projelere yöneldiğini belirten Başkan Ersel Aydın, birçok gönüllü genvi bu kapsamda projeye dahil ettiklerini belirtti. Derneklerinin aynı zamanda projeler konusunda bakanlık tarafından Sakarya’da destek noktası olarak belirlendiğini vurgulayan Aydın konu ile ilgili olarak petiyodik olarak eğitim sunduklarını da anımsattı.

Yaşar Zımba da fedarasyonlarının sadece futbol kulüplerinden oluşmadığını KARGENC gibi ülke dışında da faaliyet sürdüren gençlik derneklerinin varlığından gurur duyduklarını belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!