İŞTE YARI FİNALİSTLER

featured

Misli.com 2.Lig’de dün oynanan Play-off çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finalistler belli oldu. Buna göre yarı final müsabakaları 20 Mayıs’ta rövanşları ise 24 Mayıs’ta oynanacak.

KIRŞEHİR-SAKARYASPOR

12 Mayıs’ta başlayan Play-off mücadelelerinde Sakaryaspor, Vanspor’u 2-0’ın rövanşına  ile eleyerek adını yarı finale yazdırırken Kırmızı grubun bir diğer çeyrek final mücadelesinde  Kırşehir Belediyespor 2-1 biten ilk maçın rövanşına kendi evinde konuk ettiği Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalarak yarı finalde yeşil siyahlıların rakibi oldu.

KOCAELİ- HEKİMOĞLU

2.Lig Beyaz Grup’ta ise ilk maçta deplasmanda 2-0 kazanan kaybeden Hekimoğlu Trabzon kendi sahasında konuk ettiği 24 Erzincanspor’u 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı. Ankara’da oynanan çeyrek final ilk maçında Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor kendi sahasındaki 3-0 kazanarak yarı finale çıktı.

20-24 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Yarı final müsabakalarının ardından iki grup birincisinin karşılaşacağı final maçı ise 28 Mayıs tarihinde yapılacak.

ÇEYREK FİNAL SONUÇLARI

Kırşehir Belediye-Kırklarelispor: 0-0 (2-1)

Sakaryaspor-Vanspor:  2-0 (2-0)

Hekimoğlu Trabzon-24 Erzincanspor: 3-0 (0-2)

Kocaelispor-Ankara Demir: 3-0   (1-1)

YARI FİNAL PROGRAMI

16.00 Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor

20:00 Kocaelispor-Hekimoğlu Trabzon

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!