Sakaryaspor-Vanspor: 2-0

featured

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig play-off çeyrek final rövanş maçında Vanspor’u Atatürk Stadı’nda konuk etti. İlk maçta deplasmanda aldığı 2-0’lık galibiyetin avantajı ile sahaya çıkan yeşil siyahlılar  mücadeleden 2-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. Temsilcimizin yarı finaldeki rakibi ise Kırşehir Belediyespor oldu. Sakaryaspor’u yarı finale taşıyan golleri Berk İsmail  Ünsal ve Ali Özgün kaydetti.

BERK İSMAİL PERDEYİ AÇTI

İlk maçta alınan 2-0’lık skorun üstünlüğü ile mücadeleye rahat başlayan Sakaryaspor, kontrolü oyunu sayesinde Vanspor karşısında ilk devre fazla zorlanmadı. Konuk ekip ise ilk devrede tamamen etkisiz kaldı. Yeşil Siyahlılar 25’inci dakikada bir fırsatı değerlendiremezken 34’üncü dakikada Vanspor savunmasının hatasına Berk İsmail cezayı kesti. Sağ kanatta Üzeyir’in hatalı pasında topu kapan Berk İsmail ceza sahası çizgisi hemen önünden yaptığı plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0 İlk devre bu skorla sona erdi.

ALİ ÖZGÜN FİŞİ ÇEKTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda durağın bir oyun sergilerken konuk ekip Vanspor 82’inci dakikaa 10 kişi kaldı. Muhammed Reis’in ara pasında topla buluşan Ali Özgün’üne arkadan müdahale yapan Emre Özkan bariz gol şansını engellediği için kırmızı kartla oyun dışına kaldı. Muhammed Reis’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde topla buluşan Ali Özgün sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

YARI FİNALDEYİZ

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca yeşil siyahlılar 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşını da 2-0 ile geçerek yarı finalist oldu. Maç sonuna futbolcular ve teknik heyet tribünlerde yer alan az sayıda taraftarlar tur sevincini yaşadı. Sakaryaspor, yarı final ilk maçında 20 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

SAKARYASPOR-VANSPOR:2-0

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Anıl Usta, Hakan Karabalcık

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Ümit Yasin Arslan, Burak Öksüz, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Caner Koca (Dk 86 Hasan Bilal), Çağrı Ortakaya (Dk 86 Nuri Fatih Aydın) , Muhammed Reis(Dk 84 Oğuzhan Kayar) , Ali Özgün(Dk 84 Mehmet Boztepe ), Berk İsmail Ünsal (Dk 73 Abdülaziz Solmaz )

T.DİREKTÖR: Serdar Bozkurt

VANSPOR:Aydın Bağ, Şiyar Kepir, Utku Şen, Üzeyir Ergün (Dk 36 A.Kadir Özdemir), Oktay Aydın, Ali Say (Dk 76 Burhan Arman), Emre Özkan, Barış Gök, Mahmut Emir (Dk 62 Ömer Yıldız), Yakup Demir, Sedat Komi

T.DİREKTÖR: Serhat Gülpınar

GOLLER:Dk 34 Berk İsmail Ünsal Dk 82 Ali Özgün (Sakaryaspor)

KIRMIZI KART: Dk 83 Emre Özkan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!