Sporda emeği geçenler unutulmadı.

Sporda emeği geçenler unutulmadı.

Sakarya spor il müdürlüğü tarafından bu günlerde önemsediği uzun yıllar sporda hizmet etmiş spor  adamlarını ev.ev ziyaret ederek gönül almaları gerçekten taktir edici olmuştur..

Zira bu zor günlerde dahi olsa hatırlanmak onlar için çok güzel bir duygu olduğuna inanmaktayım.

Üstelik belki de bir vefa borcu olarak düşünmek gerekir mi. Bu konuda alınan  karar için  kim düşündü ise o görevlilere teşekkür ederim.

Sporda İl müdürlüğümüz tarafından yapılan bu gibi ziyaret çalışmaları gerçekten çok güzel ve onur verici.

Basit bir ziyaret dahi olsa bizler için hatırlanmamız çok güzel bir duygu oluşudur.

Düşünün bir kere ata sözü misali  çam sakızı çoban armağanı şeklinde hatırlanmak

Gerçekten çok güzel bir duygu. Onlardan Allah razı olsun bu camiada görev yapanların hatırlanmasından

Düşünebiliyormusunuz Uzun yıllar Sakarya ilimiz için hizmet eden başarılı spor adamlarını tek tek ziyaret etmeleri.  Harika bir düşünce ve uygulama

Bakınız bir kere. Bu spor adamların evlerine tek,tek giderek ziyaret etmeleri.

Gerçekten harika bir çalışma

Düşünebiliyormusunuz  Sakarya’mızda uzun yıllar çeşitli spor dallarında başarılı görevler yapan sayısız 65 yaş üstü ağabeylerimiz ve arkadaşlarımızın unutmamaları.

Bu konuda bir nebze de unutulmaması gereken spor adamlarımızdan bir kaçını da hatırlatmak isterim  İsterim ama onların affına sığınarak isterim.

Sakarya ilimizde uzun yıllar sporla iç içe olanların başında güreş dalında Suat Beyenal abi geliyordu onu da  ziyaret ederek onurlandırmışlar ne kadar güzel dimi

Şu anda hatırladığım gerçekten   Kamil Özdağ gelir.Neden mi minderlerde altın madalyalar kazanan bu şehrin öz evladı.

 

Öte yandan Atletizmde hala yarışmalara katılan Ali Turan, Okçulukta Neşat Üstün Judoda Bayram Akdemir Karatede Meydan Kobaş Masa teniste Halit Çakar gibi boks branşımızda da uluslar arası müsabakaların çeşitli kademelerinde baş hakem olarak görev yapan bir Kazım Sever hocamız var. Burada kendimi tenzi ederim.

Her ne iş yapılıyorsa güzel yapılan işin her zaman yanında olmaktan gurur duyarım.

İşte bu görevi severek ailelerinden çocuklarından ayrılarak ifa eden arkadaşlarımız olan Sayın Spor İl Müdürümüz  Arif  Özsoy’a spor şube müdürlerimizden Şükrü Özkan’a,Özgür Aygün’e ve Keramettin Ekinciye buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Onlardan yine Allah razı olsun yaptıkları bu görevlerinden dolayı

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!