Erenler 2 yarıda çoştu 7-2

featured

Erenler 2 yarıda çoştu 7-2

Saha Erenler Atatürk

Hakemler Yunus Atabek * Sedat Yılmaz * Çetin Ateş **

Erenlerspor Enes * Hüseyin * Gökhan * Mesut *( Dk 45 Uğur *) Ali * Tolgahan * Yunus * Tamer * Seçim * ( Sinan * ) Erdi ** Hamdi ** ( Oğulcan *)

Antrenör İsmail Küçük

Karapürdekspor  Eyüp * Hakan * Ensar * Ersin *  Recep * ( Dk 50 KK) Fatih * ( Muhammed *) Arif * Burak * Muhammed * Fatih * ( Emre ?) Hakan **

Antrenör Ömer İkinci

Goller Dk 7 Yunus  Dk 12 60 Erdi Dk 63 Hamdi Dk 75 Tolgahan 19-55 ( P)Tamer  ( Erenlerspor) Dk Dk 28 Recep ( P) Dk 43 Muhammed ( Karapürcekspor)

Ere3nlerde iddalı Erenlerspor bir ara  Yunus, tamer ve Erd,n,n golleriyle 3-0 öne geçtiği karapürcek önünde, süpriz sakatlıklara bozulan futbol dengesi Karapürcekspora bu süreçte iki gol kazandırınca oyuna  Recep’in (P) ve Muhammedin golleriyle heyecan geldi. 3-2 İkinci yarıda Erenlerspor 55 de kırmızıyla beraber gelen penaltıyı Tamerle gol cevirdi. Bu penaltı öncesinde kaleci Eyüp ilk penaltıyı celdi, kurtarış anında kaleci ihlali olunca tekrarlanan penaltı itirazlar eşliğinde gol oldu. 4-2. Bu dakikadan sonra gücünü yitiren Karapürçek önünde Erenlerspor 60 da Erdi, 63 de Hamdi ,75 de Tolgahanın attığı gollerle maçı 7- 2 ye taşıdı. Bu arada 79 da günün başarılı ismi kaleci Eyüp Erdinin kullandığı penaltıya gol için geçit vermedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!