Kışla çaydan geriye dönüş 2-2

Kışlaçay evinde Bekir paşa önünde sıkıntılı bir doksan dakika yaşadı. Konuk Bekirpaşa 28 dakikada Hatipin golüyle 1-0 öne geçti. devre biterken 45 de kazanılan penaltı ve çıkan kırmızı kart Bekir paşayı soyunma odasına 2-0 önde taşırken Kışlaçay sahada 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın iki,nci yarısında Kışlaçay muthiş bir geri dönüşe imza attı. Sinan attı Kışlaçay farkı bire indirdi. 1-2 . Karşılaşma böyle bitecek diye beklenirken bir usta ayak sahneye çıktı. 90 dakikada Kışlaçay adına akazanıolan penaltıyı Yunus Emre doksana gönderince Kışlaçay bu golle kabusten uyanıp bir puana soyunma odasına taşıdı. 2-2

Kışlaçayspor-Bekirpaşaspor: 2-2

Stad: Kışlaçay Arena Stadı

Hakemler: Zekeriya Erdem Şen – Sedat Yılmaz -Barış Atak

Kışlaçayspor:Yavuzhan***Nurdoğan***Mehmet***Burak***Cihangir***Eyüp***Kemal***Semih**Sinan***Yunus Emre***Tunahan***(ömer-kadir-yunus-yuuf-cengizhan)

Antrenör:Ayhan Aldemir

Bekirpaşaspor: Samet***İslam**Emre**Samet**Yasin**Hamza**Furkan**Melih**Hakan**Özgür***Hatip***(Cem-Yusun-Selçuk-Mesut-Emin-Ensar-Semih)

Antrenör: Mustafa Sarı

Goller: Dk 28 (Hatip) – Dk 43 (Özgür) – Dk 65 (Sinan) – Dk 89 (Yunus Emre)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!