ADA SERİYİ BOZMADI

ADA SERİYİ BOZMADI

Süper Amatör Küme B Grubu 14. haftasında lider Adapazarıspor, Kocaalispor’a konuk oldu. 90 dakika boyunca temponun hiç düşmediği kıran kırana müsabaka konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Lider, yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ada iyi başladı

Süper Amatör Küme B Grubu’nda 14. haftanın en dikkat çeken karşılaşması Kocaali Sentetik Saha’da Kocaalispor ile Adapazarıspor arasında oynandı. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off için iddialı takımlar arasında adından söz ettiren Kocaalispor ve grubun namağlup lideri arasındaki kıran kırana müsabaka konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Temponun hiç düşmediği doksan dakikada zaman zaman gergin anlar yaşandı. İki kırmızı kart çıktı. Her iki takım da karşılaşmayı 10’ar kişi ile tamamladı. Müsabakaya iyi başlayan konuk ekip aradığı golü, üstünlüğü elinde bulundurduğu dakikalarda yakaladı. 15. dakikada kullanılan serbest vuruşun ardından, Kocaalispor ceza sahası içindeki karambolde topa ters dokunuş yapan Savaş, topu kendi filelerine göndererek Adapazarıspor’u öne geçirdi. Oyuna Adapazarıspor baskılı başlasa da kalesinde gördüğü golün ardından rakip sahada pozisyon üreterek oyuna ortak oldu.

Kocaali fırsat tepti

Müsabakanın ikinci yarısı ise son düdüğe kadar Kocaalispor’un üstünlüğünde oynandı. Oyunu tamamıyla rakip sahaya yıkan kuzey temsilcisi aradığı fırsatı 55. dakikada buldu. Adapazarıspor kalesine çekilen şuta çizgi üzerinde elle müdahale eden Serkan kırmızı kartla oyundan atıldı. Kocaalispor penaltı kazansa da,  tecrübeli kaleci Harun Avgın Özgür’ün penaltısını kurtararak takımına adeta galibiyeti hediye etti. Eksik rakibi karşısında oyunu tamamıyla kontrolüne alan Kocaalispor, müsabakanın bitiş düdüğüne kadar onlarca pozisyon üretse de beraberlik sayısına ulaşamadı. Son 35 dakikayı sahasında kabul edip kontra atakla skor arayan Adapazarıspor ise iki net fırsatı değerlendiremedi. 88. dakikada, defansın arkasına sarkan rakibini düşüren Muhammed kırmızı kart görerek Kocaalispor’u da sahada eksik bıraktı. Eki ekibin de eksik tamamladığı kıran kırana müsabakayı 1-0 kazanan lider Adapazarıspor namağlup unvanını 14. haftada da korumasını bildi.(Kocaali Erman cinasoğlu)

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Hasan Kösemen** Hakan Can Yılmaz** Muhammet Kantaroğlu**

Kocaalispor: Ender* Ahmet** Akın** (Bahadır*) Onur** Muhammed (K.K.) Uğur** Savaş* Kaan** Orhan** (Emre*) Özgür* Necirvan* (Melih*)

Yönetici: Turhan Macuncu

Adapazarıspor: Harun**** Serkan (K.K.) Hakan*** A. Yaşar** Caner*** Burak***Muhammet*** Sinan*** Doğancan*** (Cevat**) S. Can*** Bülent*** (Sezai**)

Antrenör: Yasin Çelik

Gol: Dk. 15 Savaş (k.k.) (Adapazarıspor)

Kırmızı Kart: Dk. 88 Muhammed (Kocaalispor) Dk. 55 Serkan (Adapazarıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!