Pamukova1968 direklere takılınca Lider Kirazcaspor’a 2-1 yenildi..

Pamukova1968 direklere takılınca Lider Kirazcaspor’a 2-1 yenildi..

Süper Amatör Küme  B Grubunda Lider Aşağı Kirazcaspor’u sahasında ağırlayan Pamukova1968 direklere takılınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Pamukova Atatürk Stadında oynanan haftanın önemli karşılaşmasında Pamukova1968 sahasındaB Grubu lideri Aşağıkirazcaspor’u ağırladı. Henüz daha 6. Dakikada Aşağı Kirazcaspor İsmail’in firirkikten attığı güzel gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonrada etkili olan Kirazcaspor 32. Dakikada yine İsmail’in kafa golü ile 2-0 öne geçti. İlk yarı sona ermek üzereyken 45. Dakikada Pamukova1968 Berk’in attığı golle farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 konuk Aşağı Kirazcaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan ev sahibi Pamukova1968 adate tek kale top oynadı. Rakibini kendi sahasından çıkartmayan Pamukova1968 in iki topu direkten dönerken, karşılaşmanın 84 dakikasında Aşağı Kirazcaspor dan Muhammed Şentürk ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda beraberlik için rakip kaleye yüklenen ev sahibi Pamukova1968 aradığı beraberlik golünü bulamayınca Aşağı Kirazcaspor karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Saha: Pamukova

Hakemler: Süleyman Hilmi Metin- Oğuzhan Yiğit Karpuz-Nihat Mendeş

Pamukova1968: Mustafa, Enes, Abdullah, Mehmet, Tahir, Berk, Şerif, İsmet, Merihcan, Ömer Hüseyin, Mehmet

Antrenör. Mehmet Atmaca

Aşağı Kirazcaspor: Emre, Muhammed Üstün, Muhammed, Özkan, İsmail, Furkan, Erdi, Murat, Sinan, Oğuz, Oğuz Kaptan

Antrenör: Hakan Yazıcı

Goller: İsmail (Dak.6-32)Aşağı Kirazcaspor: : Berk (Dak.45)Pamukova1968

Kırmızı Kart: Muhammed Şentürk  (Dak- 84)Aşağı Kirazcaspor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!