PANSUMANCI KABANGO..,

featured

PANSUMANCI KABANGO..,

.Yaralı Sakaryaspor pansuman yaptı.İlaç oldu..Erzurumspor ,puan için herşeyi yaptı..Kaleci Cihan öyle bir top çıkardıki..Bende şapka çıkarttım. Kabongo yine oyuna girdi ve Sakaryaspora ilaç oldu.Aslında pansuman yaptı..O yokken gol yollarında neler çektiğimizi biliyoruz..Bu maç final maçı gibiydi..Atan kazanacak havası hakimdi..Bol pozisyonlu zevkli bir maç izledik.Ancak şans faktörü yanımızdaydı. Sakaryaspor halen çok hatalar yapan bjr takım görüntüsünden kurtulmuş değıl. Serkan Özbalta bu maçta oyunu iyi okudu,zamanında yapılan değişiklerle ,çalışılmış posizyon olan Kabongo golü ile nefes aldı.Burak Süleyman da iyiydi.O da bu güzel futbolunu golle taçlandırdı. Kaptan Ümit önemli yerlerde kritik müdahalelerle güven verdi. O
Öne çıkan isimlerin hakkını verdik,ancak diger oyuncularda çok çalıştı…Bana göre yönetim kalan iki maça özel pirim açıklamalı..Biraz teşvike nw dersiniz. Tribünler boş kalmış acaba neden ? Sakaryalı neden maça gitmiyor. Suç pasoligdemi..Sizce yorumlara yazarsanız sevinirim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!