TONEY DOUGLAS Büyükşehir Belediyespor

featured

Büyükşehir Belediyespor geçen sezon Anadolu Efes’te oynayan Amerikalı guard Toney Douglas’ı kadrosuna kattı

Büyükşehir Belediyespor geçen sezon Anadolu Efes’te oynayan Amerikalı guard Toney Douglas’ı kadrosuna kattı. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon öncesi Büyükşehir Belediyespor bombayı patlattı. Dev adamlar geçen sezon Anadolu Efes forması gşyen 32 yaşındaki Amerikalı guard Toney Douslas’ı kadrosuna kattı. Toney kariyerinde birçok NBA takımında forma giydi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu düzenlediği basın toplantısında yeni transferi kamuoyuna duyurdu. Köseoğlu’nun basın toplantısında kulübün onursal başkanı SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve Basın Sözcüsü Hayrettin Sezer’de yeraldı. Büyük heyecanla beklenen transfer açıklaması SporExpres.com’dan da canlı olarak yayınlandı.

Toney Douglas kimdir?

“1986 doğumlu oyuncu 1,88 metre boyunda ve guard pozisyonunda görev yapıyor.Douglas, NCAA’de 2005 yılında Southeastern Konferansı’nda üniversite birinci sınıf en iyi beşine seçilirken, aynı sezonda konferansın en iyi üçüncü beşine adını yazdırdı. 2008 ve 2009 yıllarında Atlantik Coast Konferansı’nın en iyi savunmacı beşine seçilen Amerikalı oyuncu, 2008’de konferansın en iyi üçüncü beşine, 2009’da da en iyi beşine seçildi ve aynı yıl Atlantic Coast Konferansı’nda “Yılın En İyi Savunmacı Oyuncusu” ödülünü aldı. NBA kariyerinde 394 maça çıkan Daha fazla (65’i İlk Beş) Toney Douglas, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile Basketbol Süper Ligi’nde 11 maçta 19 dakika ortalama süre alarak 10 sayı, 3 ribaunt ve 2,3 asist ortalamaları ile mücadele etti.Aynı zamanda Euroleague’de 14 maça çıkan Toney 17 dakika, 8 sayı, 2 ribaund 2 asist ortalamalarını tutturdu.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!