55’İNCİ CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU (TOUR OF TURKEY) YARIN BAŞLIYOR 

55’İNCİ CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU (TOUR OF TURKEY) YARIN BAŞLIYOR

 BASIN VE TAKIMLARIN TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN GENÇLİK SPOR BAKAN YARDIMCISI HAMZA YERLİKAYA, “TUR’UMUZUN ÇAPINI MUTLAK GENİŞLETMELİYİZ”

 DÜNYA BİSİKLET BİRLİĞİ (UCI) YARIŞ KOMİSERİ ROLAND HOFER, “KARTEPE’DEKİ TIRMANMA ETABI GENEL FERDİ KLASMAN BİRİNCİSİNİ TAYİN EDECEK”

 BİSİKLET FEDERASYONU BAŞKANI EROL KÜÇÜKBAKIRCI, “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜN AYAK BASMADIĞIMIZ YER BIRAKMAYACAĞIZ DEMİŞTİK. YENİ PARKUR SÖZÜMÜZÜ TUTTUĞUMUZUN BELGESİDİR”

 TANITIM TOPLANTISINDA 50 YIL ÖNCE ESKİ ADIYLA MARMARA TUR’UNU KOŞAN SPORCULAR DA PODYUMA ÇIKTI

 CUMHURBAŞKANLIĞI MALİ DESTEK VE MÜDÜRÜ MAHMUT KAZAN, “DÜNYA’NIN EN PRESTİJLİ ORGANİZASYONU”

 YARIŞ DİREKTÖRÜ BERAT ALPHAN, “YENİ PARKUR TUR’UN EN BEĞENİLEN ETAPLARIYLA DOLU OLACAK”

Yarın başlayacak 55’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun basın ve takımların tanıtım toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Yarın saat 11.00’de Sultanahmet’teki Ayasofya Müzesi’nin önünden verilecek startta 17 takım sporcuları ilk etap olan İstanbul-Tekirdağ arasında pedal basacak. Dünya Bisiklet Birliği (UCI) yarış komiseri Roland Hofer Türkçe konuşarak başladığı konuşmasının bu bölümünü bitirirken, “Çok zor diliniz var. Ama artık İngilizce devam edeceğim” derken şu konulara değindi:

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!