3.Lig’e bir adım kaldı; HENDEKSPOR FİNALDE

featured

Bölgesel Amatör ligi 3.Lig terfi yarı final müsabakasında Hendekspor, Gölcük Şehir Stadı’nda Bağcılarspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında kontrollü bir oyun sergilediği ve sadece birer pozisyon üretebildiği ilk devre 0-0 sona erdi.

1-0 GERİYE DÜŞTÜK
İkinci yarıda rakibine göre daha istekli bir oyun sergileyen Hendekspor yakaladığı 2 fırsatı değerlendiremedi. Bağcılarspor 74’üncü dakikada ceza sahasının hemen dışından  kazandığı serbest vuruşta Umutla 1-0 öne geçti. Bu golün ardından savunmaya çekilen rakibi karşısında kilidi açamayan Hendekspor büyük sıkıntı yaşadı. Mücadelenin Bağcılarspor’un üstünlüğü ile bitmesi beklenirken 90+7’de ceza sahası içerisinde elle müdahaleye hakem penaltı noktasını gösterdi. Emrah penaltı atışını gole çevirerek mücadeleyi uzatmaya taşıdı.

UZATMALARDA GÜLDÜK
Uzatmanın ilk devresinde baskı kuran takım Bağcılarspor olsa da son anlarda gelişen Hendekspor atağında Muhammed’in ceza sahası dışından vuruşu savunmadan döndü. Dönen topu takip eden Onur topu ağlara gönderdi. 2-1 İlk uzatma devresi Hendekspor üstünlüğü ile sona ererken ikinci uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Hendekspor finale yükseldi.

Hendekspor, pazar günü 3.Lig’e çıkmak için Düzce temsilcisi Çilimlispor ile karşı karşıya gelecek.

HENDEKSPOR:2
BAĞCILARSPOR:1
STAT: Gölcük Stadı
HAKEMLER: Hasan Kaçar** İsa Sütçü** Zeki Talha Biçer**
HENDEKSPOR: Bülent*** M.Burak*** Ahmet*** (Mustafa**) Hakkı*** Onur*** Kartal*** Kerim** (Onur***) Hakan*** Emrah*** Halil*** (Berkay***) Burak***
ANTRENÖR: Talip Toprak
BAĞCILARSPOR: Mustafa*** Erkan***(Selim) Şafak*** Arif** Vahit***(Halil) Haktan*** Yasin** (Murat*) Umut***(Recep*) İsmail*** Ferhat**(Günay*) Ömer**
ANTRENÖR: Can Güven
GOLLER: Dk.74 Umut (Bağcılarspor)Dk 90+7 Emrah Turan (Pen), Dk 103 Onur Demir (Hendekspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!