2.Lig 17 Temmuz’a başlayacak

featured

2.Lig 17 Temmuz’a başlayacak

TFF dün yaptığı olağanüstü toplantının ardından liglerin başlama tarihini revize etti. Sakaryaspor’un da mücadele ettiği 2.Lig’de maçların 18 Temmuz’da başlayacağı açıklandı

TFF Yönetim Kurulu liglerle ilgili yeni bir değerlendirme yaptıklarını açıkladı. Açıklamada Süper Lig’in 12 Haziran’da, 1. Lig’in 19 Haziran’da, TFF 2. Lig ve 3. Lig’in 18 Temmuz’da, Bölgesel Amatör Lig’in ise 18 Temmuz’da başlamasına karar verildiği belirtildi

TFF Yönetim Kurulu liglerle ilgili yeni bir değerlendirme yaptıklarını açıkladı. Açıklamaya göre TFF 2. ve 3. Lig, Bölgesel Amatör Ligi 18 Temmuz’a ertelendi. TFF 1. Lig 19 Haziran’da başlayacak. Süper Lig maçları ilan edildiği gibi 12 Haziran’da başlayacak.

 

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün TFF Sağlık Kurulu ile toplantı yapmıştır. TFF Sağlık Kurulu’nun, Süper Lig ve diğer liglerle ilgili görüş ve tavsiyelerinin yanı sıra, Türkiye 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği’nin yazılı başvuruları dikkate alınarak, yeni bir değerlendirmede bulunTFF Yönetim Kurulu, Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen liglerin şimdilik aşağıda belirtilen tarihlerde başlatılmasına karar vermiştir:

 

1-Süper Lig müsabakaları daha önce de ilan edildiği gibi 12 Haziran 2020

2-TFF 1. Lig müsabakaları 19 Haziran 2020

3-TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 18 Temmuz 2020

4-Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 18 Temmuz 2020″ulmuştur.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!