Milli Takım Formasını Minderde de Giymek Nasip Olur

featured

Milli Takım Formasını Minderde de Giymek Nasip Olur

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlendiği 100 yılda 123 armağan kapsamında, İlimiz Görme Engelli Judocu Ecrin Eslem Köse, gönderdiği 23 Nisan videosuyla Milli Takım forması kazandı.

Ecrin Eslem Köse’ye Milli Takım formasını takdim eden Sakarya GSİM Spor Şube Müdürü Özgür Aygün ; “ Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün 23 Nisan’da yapmış olduğu en güzel klibi hazırlayan Judo branşındaki sporcumuz Ecrin Eslem Köse’ye çok teşekkür ediyoruz. Formasını hediye ediyoruz. Kendisine ve ailesine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz.

GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünden Milli Takım forması hediyesini alan Ecrin Eslem Köse ; “ Ben de sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu formayı giymek, benim için çok büyük bir gurur. Umarım Milli takım formasını minderde de giymek nasip olur. Teşekkür ederim” dedi. Sporcuyu bu mutlu gününde  annesi Zeynep Köse,  Bayram Köse ve kardeşi İbrahim Eren Köse de yanlız bırakmadı. Köse ailesi GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve  Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Milli Takım  Forma hediyesi için teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!