Yüzmede Ödül Sevinci

Yüzmede Ödül Sevinci

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği ile 11-12 Yaş Yüzme İl Vize yarışları sona erdi.

Sakarya Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ilk gün müsabakalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve öğrenciler ile birlikte izleyen Vali Balkanlıoğlu, program öncesi sporcular ile yakından ilgilendi. 3 gün süren yarışlarda 86 bayan sporcu , 118 erkek sporcu olmak üzere toplam 204 sporcu madalya aradı.

Yarışların ardından 13-15 yaş erkeklerde takım halinde Ö.Şahin O.O. birinci, Ö.Enka O.O. ikinci ,  kızlarda Ö.Enka O.O. birinci, Ö.Teksen O.O. ikinci, Ö.Şahin O.O. üçüncü oldu.

11-12 Yaş İl Vize Yüzme Yarışlarına Altınkulaç Y.S.Kulübü, Cesur Yüzme Kulübü (Y.K.). , Gençaylar Y.K. , Kobaş Y.K.,  Rota Y.K., S.Atlantis Su Sporları Kulübü, Sakarya Su Sporları Kulübü , Sakarya Yıldızlar Kulübü katıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Öncelikle  geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli’nin Gebze İlçesinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Müsabakalarında Sakarya Yüzme İl Karması  ; 24 sporcu ile katıldığı yarışmalarda erkeklerde 11 İl arasından birinci, kızlarda ise 9 İl arasından ikinci olarak Yarı Final grubuna yükselme başarısı göstererek, hepimizi onurlandırdı. Bu başarılardan dolayı başta aileleri olmak üzere, antrenör ve idarecilerimizi çok kıymetli sporcularımızı tebrik ediyor, Çanakkale ilinde yapılacak yarı final yarışmalarında  başarılar diliyorum “ dedi.

Çelikel ; “Sakarya İli olarak Okul Sporlarında 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Sezonunda 47.031 sporcu ile Marmara Bölge Birinciliği ve Türkiye ikinciliği , 2016-2017 Eğitim ve Öğretim sezonunda ise 61.786 sporcu ile Türkiye dördüncülüğü elde ederek,   büyük bir başarıya imza attık.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak  54 branşta , 273 Spor Kulübü ile  47.931 Lisanslı Sporcumuz, 10.132 Faal Lisanslı Sporcumuz ve 20 Branşta 144 Milli Sporcumuz ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nu bugün burada Sporcularımız ile bir arada olmasından dolayı çok teşekkür ediyor. Spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı , Gençlik ve Spor Ailesi olarak kendisine şükranlarımı sunuyorum.   Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği ve 11-12 Yaş İl Vize Yarışmalarına katılan 204 sporcumuza , idareci ve antrenörlerine başarılar diliyor. Hepinizi saygılar sunuyorum “ şeklinde konuştu.

Müsabakalar sonrasında Aysima Nus Sivrikaya, Beril Ceren Öztürk, Tuana Kasap, Talha Kurtuluş, Alper Kesim, Ömer Emre Serbes, Murat Altun , Aydan Demiröz, Sudenaz Balcı, Uygar Kulak, Mert Avcı, Mithatcan Altun, Talha Üçkardeşler, Sırma Güler , Sibel Demircioğlu, Sümra Sınır , Deniz Eren Gündüz, Metehan Uslu, Yusuf Uçar, Yağmur Ayşe Malkoç, Kerem Pehlivan, İremnur Durmuş, Ecenaz Çankaya, Ahmet Kayra Gevrek, Ayşan Nas Tabanlı, Fatma Sinem Atay,  Yağız Efe Bolat, Nisa Selcan Yılmaz, Mustafa Melikşah, Jan Demir Vurdum, Kartal Uygar Yumak, Aybars Turgut, Uygar Kulak, Aydan Demiröz katıldıkları yarışlarda birinci oldular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!