U15 Ligininde Erenlerspor ve Demirspor Türkiye Şampiyon.

U15 Ligini ilk iki sırada bitiren Erenlerspor ve Demirspor Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı

Erenlerspor kupasını aldı

U15 Ligi’nde zorlu maratonun ardından şampiyon olan Erenlerspor oynanan son karşılaşma sonunda kupasını aldı. Şampiyonluk kupası ile poz vermeyi ihmal etmeyen sporcular ve aileler büyük sevinç yaşadı

Demirspor Sakaryagücü maçının ardından bu yaş grubunda şampiyon olan Erenlerspor kupasını ve madalyalarını aldı. Kupa töreninde ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir Erenlerspor’un şampiyonluk kupasını ve madalyalarını verdi. Erenlerspor’un şampiyonluk kupasını Başkan Tacettin Öztürk, teknik sorumlu Fatih Kambur aldı.  Başkan Zımba şampiyonları tebrik etti.

SİZE GÜVENİYORUM

ASKF Başkanı Yaşar Zımba  törende yaptığı konuşmada “U15’lerde şampiyon olan Erenlerspor’u ve 2.sırada ligi bitiren ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Demirspor’u kutlarım. İki takımımızın da Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyorum. Sizler güveniyorum” dedi. Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir  ise açıklamasında “U15 liginde bütün takımları geride bırakarak ilk iki sırayı alan Demirspor ve Erenlerspor’u tebrik ediyorum. Güçlü olduklarını sadece biz değil maçları izleyen taraftarlar da gördü. Önemli olan guruplarda Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeleridir. Başarılı sonuçlarla dönmelerini bekliyoruz” dedi. (Haber ve Fotoğraflar Rahmi ÇAPA )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!